Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΚαμπόσος προς Τατούλη: Καθαρίστε τα ρέματα

Καμπόσος προς Τατούλη: Καθαρίστε τα ρέματα

«Καμπόσος προς Τατούλη: Καθαρίστε τα ρέματα»

Επιστολή στον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη απέστειλε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος  στην οποία επισημαίνει την αναγκαιότητα καθαρισμού ρεμάτων και χειμάρρων.

Όπως διευκρινίζει ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών η χειμερινή περίοδος είναι μπροστά μας και πρέπει να γίνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να μην επαναληφτούν τα πλημμυρικά φαινόμενα των περασμένων ημερών. Αναλυτικά η επιστολή του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Καμπόσου

Θέμα: «Καθαρισμός ρεμάτων και χειμάρρων».

Κύριε Περιφερειάρχη,

Κατόπιν της θεομηνίας της 29ης Σεπτεμβρίου 2018 δημιουργήθηκαν τεράστια προβλήματα πολλά από τα οποία σας περιγράψαμε και στο αίτημα κήρυξης του δήμου Άργους Μυκηνών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Εκτός των αναφερομένων ζητημάτων πολλά είναι τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από φερτά υλικά τα οποία έχουν μπαζώσει τις κοίτες των ρεμάτων και χειμάρρων.

Επειδή ο χειμώνας είναι μπροστά μας και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχουμε πάλι έντονες βροχοπτώσεις παρακαλούμε όπως αναλάβετε εσείς προσωπικά, καθώς ουδεμία εμπιστοσύνη έχουμε στον αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλο, τις διαδικασίες για τον καθαρισμό τους προκειμένου να υπάρχουν οι απαιτούμενες διατομές ώστε το νερό να μπορεί να οδηγείται απρόσκοπτα προς τη θάλασσα.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος  Άργους Μυκηνών

Δημήτριος Καμπόσος

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ