Παραιτήθηκε η Πρόεδρος Χαρά Καραγιαννάκη της Ένωσης Κρητών Αργολίδας

- Advertisement -

Ναύπλιο, Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

- Advertisement -

 Προς το Δ.Σ. και τα Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου

της Ενώσεως Κρητών Ν. Αργολίδας«Ο Μίνωας»

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ «Ο ΜΙΝΩΑΣ»

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας ευχαριστήσω θερμά για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου με την εξαιρετικά τιμητική πρότασήσας να αναλάβω τα καθήκοντα του Προέδρου της Ενώσεως Κρητών και Φίλων Κρήτης Ν. Αργολίδας «Ο Μίνωας».

Προσωπικοί και μόνον λόγοι με υποχρεώνουν σήμερα να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου και του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως Κρητών Αργολίδας, την οποία υπηρέτησα τα τελευταία 2 έτη με απόλυτο σεβασμό και με πλήρες αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Παράδοση και στον Πολιτισμό της Κρήτης.

Απευθύνω σε όλους εσάς τις καλύτερες ευχές μου για διαρκή επιτυχία, καλή δύναμη και καλή συνέχεια στους στόχους και στο έργο του Συλλόγου και δηλώνω πως θα είμαι πάντα δίπλα σας, συνοδοιπόρος σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που στόχο έχει την προβολή και ανάδειξη της Κρήτης.

Κλείνοντας, θα ήθελα να εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου στους ανθρώπους που συνέβαλαν καθοριστικά σε αυτή την επιτυχημένη και ανοδική πορεία καθώς και σε όλους όσους με εμπιστεύτηκαν και που είχα την τιμή και τη χαρά να συνεργαστώ.

Συγκεκριμένα, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος κ. Τάσο Χειβιδόπουλο και τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο για την ουσιαστική και εξαιρετικά σημαντική συμβολήτους.

Επίσης να ευχαριστήσω θερμά τους Δημόσιους και Ιδιωτικούς φορείς, τους Συλλόγους, τους Επιχειρηματίες, τα Μέλη και τους Φίλους της Ένωσης που στήριξαν την προσπάθεια αυτή.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρόεδροτης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων κ. Μανώλη Πατεράκη για την αγαστή συνεργασία, την έμπρακτη υποστήριξηκαι το συνεχές ενδιαφέρον.

Με εκτίμηση στο πρόσωπο όλων σας

Χαρά Καραγιαννάκη

 

- Advertisement -

________________