Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑOσοι υπέστησαν ζημιές να υποβάλουν αίτηση στο Δημαρχείο Άργους για την πλήρη...

Oσοι υπέστησαν ζημιές να υποβάλουν αίτηση στο Δημαρχείο Άργους για την πλήρη αποζημίωσή τους

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο τα ακραία καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές  στο σύνολο των δημοτικών ενοτήτων .

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καμπόσος έχει ήδη ζητήσει την κήρυξη του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκη και συνακόλουθα την ενεργοποίηση του μηχανισμού που απαιτείται για την χορήγηση επιδόματος προς τα πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις και την επιτάχυνση των διαδικασιών διενέργειας αυτοψιών για την καταγραφή των ζημιών και την πλήρη αποκατάσταση και αποζημίωση των πληγέντων.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια και με σκοπό την ταχύτερη συγκέντρωση των πληροφοριών, εν αναμονή και της έκδοσης των σχετικών αποφάσεων από τις λοιπές αρμόδιες υπηρεσίες, καλούνται όσοι υπέστησαν ζημιές σε κατοικίες (κτιριακές εγκαταστάσεις και οικοσκευή) και σε επιχειρήσεις (κτιριακές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό) από τη θεομηνία που έπληξε το Δήμο Άργους Μυκηνών την 29ηΣεπτεμβρίου 2018, να υποβάλουν αίτηση στην οποία θα περιγράφονται οι ζημιέςπροκειμένου να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες από την κατά περίπτωση αρμόδια υπηρεσία για την πλήρη αποζημίωσή τους.

Ο Δήμος θα εξετάσει όσες αιτήσεις εμπίπτουν στα πλαίσια των δικών του αρμοδιοτήτων ενώ σε περίπτωση που κάποιες εξ αυτών αφορούν άλλους αρμοδίους φορείς θα τις διαβιβάσει αρμοδίως.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται στο Δημαρχείο Άργους επί της οδού Καποδιστρίου αριθ. 9-11 (ισόγειο) από την 1η Οκτωβρίου 2018 και ώρες 8:00 πμ έως 14:00 μμ.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ