Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠεριμένοντας τον “Ζορμπά”: Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αργοναυπλία… χωρίς όμως καταστροφές …...

Περιμένοντας τον “Ζορμπά”: Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αργοναυπλία… χωρίς όμως καταστροφές … (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

Ενώ πλησιάζει η ώρα 16:οο που περιμένουμε να δούμε την έξαρση του φαινομένου “Ζορμπάς” η κατάσταση στην Αργοναυπλία είναι ελεγχόμενη.

ΒΙΝΤΕΟ:

 

Έντονες βροχοπτώσεις χωρίς όμως να εμπνεόυν ανησυχία για τα ποτάμια και τους χειμάρους. Αέρας δυνατός μεν, αλλά δεν έχουν ακόμη σημειωθεί ζημιές και ξεριζώματα δένδρων. Η θάλασσα χωρίς έντονο κυματισμό με τα σκάφη στο λιμάνι του Ναυπλίου προς στιγμήν να μην ανησυχούν, αλλά να φοβούνται την περίπτωση αλλαγής κατεύθυνσης του αέρα από Νοτιά σε Βοριά.

Μικροπροβλήματα υπάρχουν από τον αέρα στα δυτικά του Αργολικού κόλπου με αλιευτικά σκάφη στην περιοχή Μύλων και Κιβερίου. Στην περιοχή του Αχλαδοκάμπου και κύρια στον “Κωλοσούρτη”, στην Παλαιά Εθνική Οδό Άργους – Τριπόλεως έχουμε κάποιες κατολισθήσεις και δυνάμεις της Τροχαίας ρυθμίζουν την κυκλοφορία, ενώ με την ύφεση των φαινομένων μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας θα ανοίξουν κανονικά το δρόμο.

Τελικά και μέχρι τώρα στην Αργολίδα την δύναμη του “Ζορμπά” έχει δοκιμάσει μόνο η περιοχή της Ερμιονίδας, όπου σημειώθηκαν έντονες βροχοπτώσεις και χρειάστηκε να γίνουν απεγκλωβισμοί επιβατών αυτοκινήτων και κάποια πλημμυρισμένα σπίτια στην περιοχή Πορτοχελίου και Αγίου Αιμιλιανού.   

ΦΩΤΟ:

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ