Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΓΙΩΝΝΑΣ: Αποχωρώ απογοητευμένος από τη παράταξη Κωστούρου ο οποίος κατά τη θητεία...

ΓΙΩΝΝΑΣ: Αποχωρώ απογοητευμένος από τη παράταξη Κωστούρου ο οποίος κατά τη θητεία του κρίθηκε ανεπαρκής

Στην εκλογική περιφέρεια Ασίνης είχε κατέλθει ως υποψήφιος ο Δημήτρης Γιωννάς του Λεωνίδα, κάτοικος Ιρίων. στις Καλλικρατικές Δημοτικές εκλογές του 2014.

Σήμερα, με ανακοίνωση του δηλώνει ότι αποχωρεί από τον συνδυασμό “Ναύπλιο Επόμενη Μέρα” του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου και θα αναμένει μέχρι να αποφασίσει με ποιον συνδυασμό θα κατέβει στις ερχόμενες εκλογές. Ο κ. Γιωννάς στην δήλωση του αναφέρεται στους λόγους της αποχώρησης του και καταγγέλει το δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κωστούρο για απραξία.

Η δήλωση του κ. Δημήτρη Γιωννά παρακάτω:

Το 2014 συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Ναύπλιο Επόμενη Μέρα με επικεφαλής τον κ. Κωστουρο Δημήτριο. Η απόφαση μου για συμμετοχή στις εκλογές είχε ως βάση το πρόγραμμα που μας είχε παρουσιάσει ο κ. Κωστούρος προεκλογικά και πίστεψα ότι η εκλογή του θα απέφερε πρόοδο στο τόπο μας μέσα από αναπτυξιακά έργα για τα οποία είχε δεσμευτεί ότι θα κάνει αν και εφόσον εκλεγεί.

Δυστυχώς όμως μετά την εκλογή του ίσως άλλαξε τους στόχους και το πρόγραμμα του και αντί έργων επέλεξε να ασχοληθεί με την δημιουργία εκδηλώσεων κάθε είδους σε κάθε δημοτική ενότητα  σπαταλώντας άφθονα το δημοτικό χρήμα. Κλείνει σιγά σιγά την θητεία του ως δήμαρχος και δεν έχει να παρουσιάσει ούτε ένα δικό του έργο στους δημότες!

Προβληματιζόμενος για το αύριο του τόπου μας θεωρώ πως ο κ. Κωστούρος κρίθηκε ανεπαρκής για την θέση του δημάρχου.

Αποχωρώ λοιπόν από τη παράταξη Κωστούρου, παραμένω ενεργός δημότης, αφουγκράζομαι τα παράπονα και τα θέματα των δημοτών καθημερινά και δεσμεύομαι ότι θα ξαναθεσω υποψηφιότητα αν και εφόσον μου προταθεί από  επικεφαλής του συνδυασμού ο οποίος έχει όραμα και σχέδιο για το αύριο του δήμου μας καθώς επίσης και δείγματα γραφής ότι μπορεί να υλοποιήσει όσα υπόσχεται στους δημότες.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ