Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΆλλη μια δημιουργική χρονιά ξεκινάει στο Λύκειο Ελληνίδων Άργους

Άλλη μια δημιουργική χρονιά ξεκινάει στο Λύκειο Ελληνίδων Άργους

Άλλη μια δημιουργική χρονιά ξεκινάει για το Λύκειο των Ελληνίδων -παράρτημα Άργους, με πλούσιες δράσεις και δραστηριότητες, που στοχεύουν στην διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Η νέα χορευτική χρονιά είναι προ των πυλών και ήδη έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές στα γραφεία του Λυκείου που βρίσκονται επί της οδού Δαναού αριθ. 16 στο Άργος , καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή και από ώρα 18:30 έως 20:30.

Υπεύθυνες των εγγραφών είναι η πρόεδρος κα. Ευτυχία Δημοπούλου , η έφορος Εθνικών Χορών κα. Νίκη Δωροβίνη, και για το περιφερειακό τμήμα Κουτσοποδίου ο κος Δημήτρης Αργυρόπουλος.

“Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι οι εγγραφές στο Λύκειο των Ελληνίδων πραγματοποιούνται από εντεταλμένα προς τούτο και μόνο μέλη του Λυκείου, που για την τρέχουσα χορευτική περίοδο, είναι τα ανωτέρω αναφερόμενα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου.
Απαγορεύεται σε οιονδήποτε τρίτο να διενεργεί για λογαριασμό του Λυκείου εγγραφές.
Η διδασκαλία στα χορευτικά μας τμήματα γίνεται από έμπειρους και καταρτισμένους δασκάλους, οι οποίοι σέβονται και πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτει το Λύκειο σεβόμενο την μακρόχρονη ιστορία του.
Το Λύκειο των Ελληνίδων -παράρτημα Άργους έχει με την παρουσία του σφραγίσει τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας και χαίρει της εμπιστοσύνης και αναγνώρισης όλων και για το λόγο αυτό αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε , δεσμευόμενοι συνάμα ότι κάθε χρόνος μας διδάσκει και γινόμαστε ακόμα καλύτεροι γιατί έχουμε υποχρέωση απέναντι σε όλους όσοι μας εμπιστεύεστε”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Λυκείου.

Υπενθυμίζουμε πως αύριο, Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 και από ώρα 10:00 έως 12:00 το πρωί, σας περιμένουν στα γραφεία του Λυκείου (Δαναού 16), για εγγραφές στα τμήματα (παραδοσιακού χορού- τραγουδιού, για όλες τις ηλικίες και εργαστηρίου παραμυθιού) και διαμόρφωση τμημάτων!

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ