Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυνελήφθη 28χρονος για απόπειρα ληστείας στο Ναύπλιο

Συνελήφθη 28χρονος για απόπειρα ληστείας στο Ναύπλιο

Συνελήφθη την Κυριακή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 28χρονος Έλληνας για απόπειρα ληστείας σε οικία ηλικιωμένης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος 28χρονος, το πρωί της Κυριακής, μπήκε σε οικία ηλικιωμένης και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρήματα και τιμαλφή. Ομως, έγινε αντιληπτός και στην προσπάθειά του να διαφύγει χρησιμοποίησε σωματική βία σε βάρος της ηλικιωμένης.

Μετά από άμεση αστυνομική κινητοποίηση, ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου και συνελήφθη.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Συνελήφθη 44χρονος για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη την Κυριακή σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων, από αστυνομικούς μικτού συνεργείου Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, 44χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του Τελωνιακού Κώδικα.

Ειδικότερα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων, αστυνομικοί μικτού συνεργείου Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, πραγματοποίησαν έρευνα στο όχημα του 44χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν 1480 πακέτα τσιγάρων, καθώς και 16 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων και οι φιάλες οινοπνευματωδών ποτών θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ