Τιμητικές εκδηλώσεις στο Λιμποβίσι και το σπίτι του Θεοδ.Κολοκοτρώνη

- Advertisement -

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 197η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς ο Δήμος Τρίπολης πραγματοποίησε στις 11 το πρωί του Σαββάτου, τιμητικές εκδηλώσεις στο Λιμποβίσι, όπου βρίσκεται και το σπίτι του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη.

- Advertisement -

 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλάμβανε την τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη και στη συνέχεια στο χώρο της προτομής του Αρχιστρατήγου του Γένους Θεοδώρου Κολοκοτρώνη πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας και στην συνέχεια κατάθεση στεφάνων και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με χορούς από χορευτικά συγκροτήματα της Τρίπολης.

Στις εκδηλώσεις το παρών έδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού και του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας καθώς και αρκετός κόσμος.

Άξιο αναφοράς ήταν και η παρουσία του δημάρχου της Πρέβεζας Χρήστου Μπαϊλη ο οποίος θα παρευρεθεί σε όλες τις εκδηλώσεις για τα 197η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς.

 

- Advertisement -

________________