Άργος: Με άλογα και ποδήλατα η Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο… (ΒΙΝΤΕΟ+ ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου, πραγματοποίησε εκπαιδευτική Δράση και Ποδηλατοδρομία στη διαδρομή Άργος-Κεφαλάρι-Άργος, με την υποστήριξη του Δήμου Άργους-Μυκηνών και το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός».

- Advertisement -

ΒΙΝΤΕΟ: 

 

Πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, τις Διευθύνσεις Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας,τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων , τα τοπικά παραρτήματα Ερυθρού Σταυρού και Διασωστών, το Σώμα προσκόπων, τον ιππικό όμιλο Άργους και την Τροχαία Αργολίδας.

Η συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων και μελών της τοπικής κοινωνίας ήταν πολύ μεγάλη και η διάθεση ενθουσιώδης.
Η Δράση αυτή έχει σα στόχο,μαθητές και ενήλικες να ευαισθητοποιηθούν για τη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης και τις θετικές συνέπειές τους στην υγεία και ευεξία τους και να ανακαλύψουν τις επιπτώσεις για το περιβάλλον από την εκτεταμένη χρήση αυτοκινήτων.

ΦΩΤΟ:

Για τη δράση αυτή μας μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Δελής και η υπεύθυνη του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου Ελένη Πανάγου, βίντεο :

 

- Advertisement -