ΒΙΝΤΕΟ: «Φως στο τούνελ» της μεταφοράς μαθητών; Τι είπαν στη συζήτηση του Άργους γονείς, δήμαρχος και ΚΤΕΛ

- Advertisement -

Στην Αργολίδα οι πιέσεις των μαθητών και το δίκαιο αίτημα τους φαίνεται ότι φέρνουν αποτέλεσμα. Δεν μπορεί κανένας να μένει αδιάφορος σε ένα πρόβλημα, όπως είναι η μη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία τους.

- Advertisement -

ΒΙΝΤΕΟ:

 

Οι πορείες χθες, οι συγκεντρώσεις, οι νέες πορείες σήμερα, τα μέσα μαζικής επικοινωνίας κατέδειξαν το μέγεθος του προβλήματος. Πρόσθετο γεγονός η πολύπλευρη προεκλογική περίοδος που διανύουμε και που όλοι οι υποψήφιοι θέλουν να κερδίσουν πόντους.

Σήμερα το μεσημέρι στο Άργος ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος κάλεσε σε σύσκεψη διευθυντές σχολείων, προέδρους 15μελών και εκπροσώπους των ΚΤΕΛ.

Το σημαντικότερο όλων, που είπε, είναι ότι την ερχόμενη Τρίτη, όπως τον διαβεβαίωσε η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου τα λεωφορεία θα πάνε κανονικά τους μαθητές στα σχολεία. Είπε δηλαδή ότι με δική του παρέμβαση και της αντιπεριφερειάρχου ο Τατούλης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου έλυσαν το θέμα της μεταφοράς.

Μακάρι να είναι όλα έτσι και το πρόβλημα να λύθηκε τόσο εύκολα και γρήγορα…

Στην ανάρτηση αυτή δείτε αποσπάσματα από την συζήτηση, από το τι είπε ο δήμαρχος, τι αιχμές άφησε, τι είπαν οι γονείς και τι ο εκπρόσωπος των ΚΤΕΛ κ. Δουβίκας…

ΒΙΝΤΕΟ: «Φως στο τούνελ» της μεταφοράς μαθητών από Καμπόσο και Τατούλη; Τι είπαν Καμπόσος – Δουβίκα

- Advertisement -