Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑργολίδα: Ο αγώνας των μαθητών για την μεταφορά τους συνεχίζεται...

Αργολίδα: Ο αγώνας των μαθητών για την μεταφορά τους συνεχίζεται…

Με νέα κινητοποίηση απάντησαν σήμερα οι μαθητές των Λυκείων Ναυπλίου στην μη συμφωνία για την μεταφορά τους.

Ως γνωστόν, χθες ξεκίνησε κινητοποίηση των μαθητών με διαμαρτυρίες και παραστάσεις έξω από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και τα γραφεία των ΚΤΕΛ με στόχο την αύξηση της πίεσης προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία για την μεταφορά τους.

Η παλαιά συμφωνία έχει λήξει, δύο διαγωνισμοί απέβησαν άκαρποι και οι μαθητές ταλαιπωρούνται όπως και οι οικογένειες τους και ταυτόχρονα ξοδεύονται.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με πολύ κακούς οιωνούς στην Αργολίδα. Ακόμη και αν είναι γόνιμος ο νέος διαγωνισμός που έχει προκυριχθεί λεωφορεία στα σχολέια θα πάνε μετά από δύο-τρεις μήνες. Σήμερα δύο βραχυπρόθεσμες λύσεις προβάλλουν. Η μια είναι να γίνει παράταση στην προηγούμενη συμφωνία και η δεύτερη να γίνει επίταξη των λεωφορείων, κάτι όμως που προσκρούει στους κανόνες και στον σεβασμό του ελεύθερου ανταγωνισμού και του σεβασμού στην ιδιωτική περιουσία.

Σήμερα Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 οι μαθητές έκαναν πορεία προς την Περιφερειακή Ενότητα, όπου κρέμασαν πανώ και με φωνές και κροτίδες δήλωσαν ότι ο δίκαιος αγώνας τους θα συνεχιστεί μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία. Για την επόμενη Τρίτη έχει ήδη προγραμματιστεί συγκέντρωση πολλών φορέων συμπαράστασης στο Ναύπλιο…

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ