Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυνάντηση αντιπροσωπείας μαθητών με εκπροσώπους της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε

Συνάντηση αντιπροσωπείας μαθητών με εκπροσώπους της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε

Δελτίο τύπου από την συνάντηση αντιπροσωπείας μαθητών με εκπροσώπους της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε

Αντιλαμβανόμαστε ως εταιρεία την ανάγκη αποσυμπίεσης του αρνητικού κλίματος που υπάρχει σχετικά με τη μη μεταφορά των μαθητών από κανενός είδους μεταφορική εταιρεία, τούτο ωστόσο δεν μπορεί να αποτελεί αιτία να διατυπώνονται ανακρίβειες, όπως αυτές που ακούστηκαν στη χθεσινή συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη κου Χειβιδόπουλου με γονείς μαθητών στο Ναύπλιο.

Η εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια εκτέλεσε με συνέπεια και με αίσθημα ευθύνης τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών. Ο τελευταίος διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε ήταν το 2015. Έκτοτε κανείς διαγωνισμός δεν έγινε αλλά ακολουθήθηκε η οδός των συνεχών παρατάσεων, παρατάσεις που δίνονταν τελευταία στιγμή συνήθως. Η πρακτική αυτή αποτέλεσε συνεχή λόγο διαμαρτυρίας της εταιρείας μας, αφού σταδιακά, με τις συνεχείς αναθεωρήσεις προς τα κάτω, μας δέσμευε στο να πραγματοποιούμε δρομολόγια με ζημία μας, από τα οποία δεν μπορούσαμε να απαλλαγούμε.

Διατυπώθηκε χθες το ερώτημα: Αφού ο ίδιος μαθηματικός τύπος εφαρμόζεται σε κάθε δρομολόγιο σε όλη την Επικράτεια, τότε πώς ισχυρίζεται η ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΕ ότι είναι ασύμφορη η εκτέλεση των δρομολογίων και δε δίνει προσφορά ενώ στις υπόλοιπες 53 από τις 54 περιφέρειες τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά; Η απάντηση είναι ότι ο διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος τον Ιούνιο του 2018 όχι γιατί εμείς δε δώσαμε προσφορά αλλά γιατί κανένας μεταφορέας δεν έδωσε προσφορά.

Ο διαγωνισμός ήταν ανοικτός, διεθνής. Κανένα άλλο ΚΤΕΛ, κανένα τουριστικό γραφείο, καμία εταιρεία ελληνική ή αλλοδαπή δεν ενδιαφέρθηκε για τους τέσσερις πίνακες του διαγωνισμού. Γι’ αυτό υπάρχει μόνο μία εξήγηση: είναι ασύμφορο έργο.

Με εκτίμηση
ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε.
ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Μπουμπουλίνας37, 211 00Ναύπλιο

Έκτακτο: Μπροστά στο ΚΤΕΛ η διαμαρτυρία των μαθητών στο Ναύπλιο

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ