Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΠολυθεματικό Συνέδριο στο Ναύπλιο από τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας

Πολυθεματικό Συνέδριο στο Ναύπλιο από τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας

Ο Ι.Σ. Αργολίδας διοργανώνει το «ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ»

για 3 η συνεχόμενη χρονιά στον Πολυχώρο Πολιτισμού ¨Φουγάρο¨ στο Ναύπλιο, από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018, σε συνεργασία με τη Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, το Δήμο Ναυπλιέων και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Οι τελευταίες εξελίξεις που απασχολούν τη διεθνή ιατρική επικαιρότητα και ενδιαφέρουν τις περισσότερες ειδικότητες της ιατρικής επιστήμης θα αποτελέσουν το αντικείμενο του σεμιναρίου. Η συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και εκλεκτών συναδέλφων μέσα από στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις κλινικά φροντιστήρια θα δώσει τη δυνατότητα γόνιμου επιστημονικά διαλόγου, ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών με σκοπό τη βελτίωση της γνώσης, την αναβάθμιση της παρεχόμενης περίθαλψης αλλά και την ανάδειξη και προβολή της προσπάθειας των ιατρών της περιφέρειας σε επιστημονικό επίπεδο.

Ταυτόχρονα θα αναπτυχθούν πρωτοβουλίες και από άλλους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου της υγείας. Η παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι δωρεάν για τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, αλλά και για όλους τους επαγγελματίες υγείας του Νομού Αργολίδας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ