Εργαστήρι παραμυθιού στο Λύκειον των Ελληνίδων Άργους

- Advertisement -

Το Λύκειον των Ελληνίδων -παράρτημα Άργους, σας συστήνει ένα ολοκαίνουριο, πρωτότυπο, καινοτόμο και δημιουργικό “ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ”, με έμφαση στο λαϊκό παραμύθι, που ξεκινά στα γραφεία του σωματείου (Δαναού 16), στο Άργος.

- Advertisement -

 

Πρόκειται για ενα ελεύθερο εργαστήρι που θα πραγματοποιείται μια φορά την εβδομάδα και απευθύνεται σε παιδιά απο 3 ετών.
Οι μικροί μας φίλοι θα ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών μέσα από αφηγήσεις, κατασκευές, θεματικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια, και παραστάσεις υπό την καθοδήγηση της νέας και δραστήριας αφηγήτριας-παιδαγωγού, Μαρίας Μπαρμπουλέτου!
Τα παιδιά θα παίξουν, θα γελάσουν και συνάμα θα διδαχθούν μέσα από τη σοφία που απορρέει από τα λαϊκά μας και μη παραμύθια! Οι ήρωες των παραμυθιών μας τείνουν το χέρι και μας καλούν σε ένα ταξίδι εμπειριών και γνώσης!

Γίνετε και εσείς συνταξιδιώτες μας σε αυτό το ολοκαίνουριο μαγευτικό ταξίδι! Μηνξεχάσετε τη φαντασία σας και την καλή σας διάθεση”, αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση του Λυκείου.

Για περισσότερες πληροφορίες: μπορείτε να απευθύνεστε στα παρακάτω τηλέφωνα ή να στείλετε μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα του Λυκείου στο facebook. Εναλλακτικά, επισκεφθείτε τα γραφεία του Λυκείου (Δαναού 16).
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
– 27510-68788( καθημερινά, 6:30-8:30 μ.μ., εκτός Σαββάτου και Κυριακής)
-69 74 18 10 52
Υπεύθυνη προγράμματος: Μπαρμπουλέτου Μαρία

- Advertisement -