Νερό για ανθρώπινη κατανάλωση στη δεξαμενή της Αγίας Τριάδας από τις πηγές Λέρνης-Αμυμώνης

- Advertisement -

Η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου ανακοίνωσε σήμερα πως ολοκληρώθηκαν οι προσπάθειες και πόσιμο νερό απο τις πηγές της Λέρνης φτάνει στους οικισμούς της Αγίας Τριάδας και του Παναριτίου (του πρώην δήμου Μιδέας).

- Advertisement -

 

Η σχετική ανακοίνωση της Επιχείρησης είναι η εξής:

Η  Δ.Ε.Υ.Α.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι : Μετά από πολλές χρονοβόρες και επίπονες προσπάθειες, θα διατίθεται πλέον πόσιμο νερό από την πηγή της  Λέρνης, στις βρύσες των καταναλωτών  στους οικισμούς  Αγ. Τριάδας και Παναρίτη.

Μάλιστα, η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ολοκληρώνει όλες εκείνες τις απαραίτητες διαδικασίες για την υδροδότηση με πόσιμο νερό και των υπολοίπων Οικισμών του τέως Δήμου Μιδέας.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών της και συγχρόνως συντελεί στην υλοποίηση των δεσμεύσεων της Δημοτικής Αρχής.

Ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε την Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. το Διευθυντή κο Καχριμάνη Ιωάννη και τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κο Σκούφη Παναγιώτη για την άψογη συνεργασία τους, στην ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Άργους- Μυκηνών και Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. κο Καμπόσο Δημήτριο που στάθηκε αρωγός σε όλες τις διαδικασίες για την επίτευξη του πλέον σημαντικού αυτού σκοπού, ήτοι την υδροδότηση του τέως Δήμου Μιδέας με πόσιμο νερό.

Το νερό είναι αγαθό και δικαίωμα όλων των Δημοτών. Σας παρακαλούμε να γίνετε ορθολογική χρήση, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι σπατάλες, για να ικανοποιούνται επαρκώς  οι ανάγκες  όλων των καταναλωτών.”

 

- Advertisement -

________________