Βίντεο: Η στιγμή της πτώσης βράχων στην παραλία του Ναυαγίου

- Advertisement -

Τρεις ελαφρά τραυματίες μεταφέρονται στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, μετά την πτώση βράχων σε παραλία στην περιοχή του Ναυαγίου.

Τρεις άνθρωποι που θεωρούνταν μέχρι πρότινος αγνοούμενοι, εντοπίστηκαν, ωστόσο συνεχίζεται η καταμέτρηση των τουριστών στα πλοιάρια.

- Advertisement -

Νωρίτερα, στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ζακύνθου ώστε να ερευνήσει την πληροφορία για αγνοούμενους.

Εξάλλου, η παραλία έχει εκκενωθεί, ενώ το Λιμενικό απαγόρευσε στα τουριστικά σκάφη να την προσεγγίζουν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ιδιοκτητών σκαφών που ήταν στην περιοχή την ώρα που έπεσαν οι βράχοι, στο συγκεκριμένο κομμάτι της παραλίας είχαν αγκυροβολήσει τρία σκάφη αναψυχής με επιβάτες.

«Ακούστηκε ένα θόρυβος και έπεσε ένα μικρό κομμάτι βράχου, στη συνέχεια ένα δεύτερο μεγαλύτερο και τέλος, τρίτο μεγάλο κομμάτι βράχου που κατά την πτώση δημιούργησε μια θαλάσσια δίνη η οποία αναποδογύρισε τις βάρκες», δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ μέλος πληρώματος που βρίσκονταν στο σημείο.

Στη παραλία την ώρα της πτώσης των βράχων βρίσκονταν εκατοντάδες τουρίστες με μικρά παιδιά, που επιβιβάστηκαν σε σκάφη και απομακρύνθηκαν από την παραλία.

 

 

- Advertisement -

________________