Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΓιατί γίνεστε τόσο μοχθηρός δήμαρχε Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο;

Γιατί γίνεστε τόσο μοχθηρός δήμαρχε Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο;

Ένα σημερινό γεγονός αμαύρωσε την λαμπρή συναυλία της χορωδίας της ΕΡΤ έξω από τον Ναό της Αγίας Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο.

Ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στην αναγγελία της συναυλίας ήταν περισσότερος από ότι προσδοκούσαν οι διοργανωτές. Οι χορωδοί καταπληκτικοί, αφού αποτελούν την αφρόκρεμα της Ελλάδας. Η μαέστρος Νεκταρία Παλέτσου πάρα πολύ καλή, ο καιρός άψογος, ο χώρος κατανυκτικός, η θέα μια απόλαυση.

Όλα τέλεια οργανωμένα, πλην μιας λεπτομέρειας. Δεν είχε συμφωνηθεί εάν και πως θα αναγγελθούν οι “επίσημοι” παρευρισκόμενοι. Πλην του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου που ήταν και ομιλητής στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι βουλευτές Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Ανδριανός, ο πρώην δήμαρχος Παναγιώτης Αναγνωσταράς και πρώην νομάρχης Τάσος Σαλεσιώτης, πολιτευτές και αντιδήμαρχοι.   

Πριν την έναρξη της συναυλίας η υπάλληλος του δήμου πλησίασε όσους κάθονταν στην πρώτη σειρά και κατέγραψε τους “επισήμους” για να αναγγελθούν. Φυσικά όλοι γνωρίζουμε ότι ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς και ο Τάσος Σαλεσιώτης είναι πλέον και υποψήφιοι για την θέση του δημάρχου.

 

Την κίνηση της υπαλλήλου να γράφει τα ονόματα την είδε το δεξί χέρι του δημάρχου Κωστούρου. Αμέσως μετά αυτή απαγόρευσε στην υπάλληλο να αναγγείλει τους παρευρισκόμενους “επίσημους”. Η υπάλληλος επέστρεψε στον Αναγνωσταρά και τον Σαλεσιώτη λέγοντας ότι αο δήμαρχος ζήτησε να μην γίνουν αναγγελίες. Έτσι λόγω της νέας ιδιότητας, εκείνης του υποψηφίου, των Αναγνωσταρά και Σαλεσιώτη κόπηκε η αναγγελία όλων… ακόμη και των βουλευτών !!!

Η πράξη συζητιέται πλέον στην πόλη, αφού δείχνει τον μοχθηρό χαρακτήρα του δημάρχου. Οι συνυποψήφιοι του δεν πρέπει ούτε να αναγγέλονται… Αυτή είναι η δημοκρατική νοοτροπία του δημάρχου Ναυπλιέων…

Φυσικά το γεγονός αυτό δεν είναι το μόνο. Συναφείς είναι και οι πιέσεις που ασκεί ο δήμαρχος για να μην παρευρίσκεται το argonafplia.gr και το Αργοναυπλία TV και να καλύπτει εκδηλώσεις.

Κύριε δήμαρχε δεν θα μας πείτε εσείς αν θέλετε ή όχι τις κάμερες και τους δημοσιογράφους μας στις εκδηλώσεις και τα συμβούλια της πόλης.

Εμείς επιλέγουμε πότε και που θα πάμε. Δεν θα περιορίσετε τα δικαιώματα μας. Για όσους μήνες θα είστε ακόμη δήμαρχος θα πρέπει να μας ανεχθείτε, αφού κάνουμε την δουλειά μας με τόσο δημοκρατικό τρόπο, όσο η μοχθηρότητα και ο αντιδημοκρατικός σας χαρακτήρας δεν σας επιτρέπουν να αντιληφθείτε…  

  

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ