Περιφέρεια Πελοποννήσου: Δηλώνει ετοιμότητα για την μεταφορά μαθητών

- Advertisement -

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας για την απρόσκοπτη μεταφορά των μαθητών, καθώς αύριο αρχίζει η νεα σχολική χρονιά.

- Advertisement -

 

Στην σύσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Π.Τατούλη, συμμετείχαν εκπρόσωποι των κύριων μεταφορέων και  αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες της περιφερειακής Αρχής.

Οπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου: Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε την αδιαπραγμάτευτη θέση του για την προστασία του δημόσιου αγαθού της σχολικής μεταφοράς, η οποία θα πρέπει να αφορά όλους τους ωφελούμενους μαθητές και να διασφαλίζει την ασφαλή και τη συνεπή μεταφορά τους.

Ζήτησε επίσης ο κ. Τατούλης από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας να ενημερώσουν τους αναδόχους για την απόλυτη τήρηση των οδηγιών του Υπουργείου και ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την προετοιμασία και την ετοιμότητά τους.

Αναφορικά με ενδεχόμενο πρόβλημα σε ότι αφορά τη σχολική μεταφορά στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, ο κ.Τατούλης έδωσε εντολή στις υπηρεσίες να είναι σε πλήρη ετοιμότητα, προκειμένου, αξιοποιώντας την κείμενη νομοθεσία, να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη μεταφορά των μαθητών.”

 

- Advertisement -

________________