Αντίστροφη μέτρηση στο Πόρτο Χέλι για τον 3ο αγώνα του Πανελληνίου τζετ σκι

- Advertisement -

Αντίστροφη μέτρηση για την διοργάνωση του 3ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τζετ σκι 2018, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (15-16 Σεπτεμβρίου) στην πανέμορφο και μοναδικό Πόρτο Χέλι, του Δήμου Ερμιονίδας.

Οι κορυφαίοι οδηγοί στις 5 κατηγορίες του αθλήματος αναμένεται να δώσουν εντυπωσιακό παρών διεκδικώντας τις θέσεις του βάθρου, προσφέροντας συναρπαστικό θέαμα, δυνατές μονομαχίες, μαζεύοντας και βαθμούς στο κυνήγι του Πρωταθλήματος.

- Advertisement -

«Το Πόρτο Χέλι είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τους οδηγούς του τζετ σκι. Έχει φιλοξενήσει κατ’ επανάληψη αγώνες μας και φέτος θα διοργανώσουμε τον 3ο αγώνα του Πρωταθλήματος. Πανέμορφη περιοχή, γνωστή στην ΕΛΤ που επέλεξε να την εντάξει και στο φετινό της αγωνιστικό πρόγραμμα. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει μια πετυχημένη διοργάνωση με πολλές συμμετοχές, δυνατές μονομαχίες και εντυπωσιακό θέαμα και θα το ευχαριστηθούν όλοι όσοι βρεθούν στο λιμάνι του Πόρτο Χελίου» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας (ΕΛΤ) Παύλος Χριστόπουλος.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πόρτο Χελίου Μανώλης Τριγκάκης δήλωσε: «Ως Δήμος αλλά και ως Δημοτική Κοινότητα θα κάνουμε ότι καλύτερο για να γίνει μια όμορφη και πετυχημένη διοργάνωση. Είμαστε κοντά σε κάθε αθλητική δραστηριότητα και evenτ και έχουμε φιλοξενήσει αρκετές διοργανώσεις jet ski μέχρι σήμερα. Είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι βρεθούν στην περιοχής μας αυτές τις ημέρες, αλλά και οι δημότες μας θα απολαύσουν έναν θεαματικό αγώνα»,

Οικοδεσπότης του 3ου Αγώνα του Πρωταθλήματος Ελλάδας 2018 θα είναι ο Δήμος Ερμιονίδας και ο Δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής, σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοΐας (ΕΛΤ). Φυσικά το μεγάλο μέρος της διοργάνωσης το έχει η Δημοτική Κοινότητα του Πόρτο Χελίου με πρόεδρο τον Μανώλη Τριγκάκη και η  Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας με πρόεδρο την Άννα ΣτρίγκουΦωστίνη.

Το παρών αναμένεται να δώσουν όλοι οι κορυφαίοι οδηγοί του αθλήματος, ανάμεσά τους οι Νίκος Φλώρος, Θοδωρής Λαδογιάννης, Γιάννης Λεμπέσης, Παντελής Πολίτης, Αντώνης Κόκας, Νίκος Μεζίτης και περίπου 20-25 ακόμα πρωταθλητές.

Οι αγώνες στο λιμάνι του Πόρτο Χέλι το Σάββατο (15/09) θα ξεκινήσουν στις 16:00 και θα ολοκληρωθούν περίπου στις 20:00 με τις απονομές, ενώ την Κυριακή (16/09) θα διεξαχθούν από τις 12:00 έως τις 15:00 και θα ακολουθήσουν οι απονομές της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας.

 

- Advertisement -

________________