Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕΡΜΙΟΝΙΔΑΠΟΡΤΟΧΕΛΙ: Βυθίστηκε τo ιστιοφόρο "Father Murphy" 23.17 μέτρων στο λιμάνι

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙ: Βυθίστηκε τo ιστιοφόρο “Father Murphy” 23.17 μέτρων στο λιμάνι

Το σκάφος ήταν εγκαταλελλειμένο χρόνια μέσα στον κόλπο  στο Πορτοχέλι.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας από την πρώτη μέρα της θητείας του μέσω του Δημ. Λιμεν. Ταμείου προσπάθησε να απομακρύνει το σκαφος, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν οι υπηρεσίες αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Τις πρώτες πρωινές ώρες ο Δήμαρχος κ. Δ. Σφυρής επικοινώνησε με τον Λιμενάρχη Π. ΧΕΛΙΟΥ κ. Ι. Κωστόπουλο, τον Αντιπρόεδρο του Δημ. Λιμενικού Ταμείου κ.Ι. Ρούσση, λόγω απουσίας του προέδρου κ. Π. Μέξη και τον περ. Σύμβουλο και μέλος της επιτροπής ναυαγίων κ. Γ. Σαρρή ζητώντας την άμεση σύγκλιση της επιτροπής ναυαγίων και τις δέουσες ενέργειες που προβλέπονται από την νομοθεσία.

“Δεν θα επαναληφθούν τα ίδια όπως επι δημαρχίας Καμιζή με το “Sibylla” που στοίχισε στο Λιμ. Ταμείο 25000€.και έμεινε έξι χρόνια βουλιαγμένο πάνω στον αρχαιολογικό χώρο και ανελκύστηκε από εμάς.

Πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα στην ανέλκυση και να επιρριφθούν ευθύνες για την καθυστέρηση των χρόνων απομάκρυνσης, όχι μόνο γι αυτό, αλλα και για τα άλλα σκάφη που έχουν καταγράφεί στα λιμάνια ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΟΥ και ΕΡΜΙΟΝΗΣ, από το Δημ. Λίμεν. Ταμείο Ερμιονίδας.” δήλωσε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ