Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΤροχαίο με 3 νεκρά παιδιά – Σε κρίσιμη κατάσταση 16χρονη μαθήτρια

Τροχαίο με 3 νεκρά παιδιά – Σε κρίσιμη κατάσταση 16χρονη μαθήτρια

Ανείπωτη τραγωδία στην Κοζάνη με τρία ανήλικα παιδιά να βρίσκουν τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα. Κόβουν την ανάσα οι εικόνες στο σημείο του δυστυχήματος…

Πολύνεκρο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Κοζάνη στο 2ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Κοζάνης -Κρόκου, καθώς τρία νέα παιδιά έχασαν την ζωή τους ενώ άλλα δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τη 01.30, όταν το ΙΧ που επέβαιναν οι νεαροί και κατευθυνόταν προς τον Κρόκο, για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε σε μια κολώνα και ανετράπη σε διπλανό χωράφι. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν πέντε νέα παιδιά κάτω των 20 ετών, ανάμεσά τους και μια κοπέλα, ανασύρθηκαν νεκροί δύο νεαροί. Λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή ακόμα ένας.

Στο νοσοκομείο Κοζάνης διακομίστηκαν η κοπέλα και ένας νεαρός και οι δύο με βαριά τραύματα. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Κοζάνης Πτολεμαϊδας, Γιώργο Χιωτίδη, το νεαρό αγόρι κατέληξε κατά την διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, ενώ η κοπέλα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεννηματά της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο πέμπτος νεαρός νοσηλεύεται με ελαφρύτερα τραύματα στο νοσοκομείο Κοζάνης. Νεκροψία νεκροτομή στους άτυχους τρεις νεαρούς θα γίνει από την Ιατροδικαστή Υπηρεσία, ενώ έρευνες για τα αίτια του πολύνεκρου ατυχήματος διεξάγει το τμήμα Τροχαία Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες νεκροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ένας 19χρονος και ένας 17χρονος. Λίγο αργότερα έχασε τη ζωή του μέσα στο χειρουργείο ακόμη ένας 17χρονος, όλοι κάτοικοι της Κοζάνης.

Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση της 16χρονης

Πολλά κατάγματα σε όλο της το σώμα, φέρει η 16χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα στην Κοζάνη. Η κοπέλα χειρουργήθηκε στο θώρακα και στην κοιλιά και σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή. Διασωληνώθηκε και θα μεταφερθεί στην ΜΕΘ στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ