Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕκδηλώσεις σε Κουτσοπόδι και Λίμνες το Σαββατοκύριακο

Εκδηλώσεις σε Κουτσοπόδι και Λίμνες το Σαββατοκύριακο

Τρεις εκδηλώσεις υπάρχουν στο πρόγραμμα του ερχόμενου Σαββατοκύριακου στον δήμο Άργους-Μυκηνών. Η μια στο Κουτσοπόδι το Σάββατο και άλλες δύο στις Λίμνες (στο πλαίσιο του πολιτιστικού διημέρου).

 

Πιο συγκεκριμένα:

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Άργους Μυκηνών, ο Φώντας Δαγρές, ο Δημοσθένης Τσάμης, η Δέσποινα Γιαννακούλη και το συγκρότημα “Trikiklo of the Band” θα τραγουδήσουν το ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 στην πλατεία στο Κουτσοπόδι.
Ώρα έναρξης στις 21:00
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Λιμνών, ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η ΚΕΔΑΜ συνδιοργανώνουν πολιτιστικό διήμερο εκδηλώσεων στις Λίμνες, στην πλατεία.
• Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20:30 η Παραδοσιακή Ορχήστρα «Μουσικό Σεργιάνι» θα παίξει παραδοσιακούς σκοπούς και τραγούδια από το περιβόλι της παραδοσιακής μας μουσικής. ¨Μέλος, Λόγος, Όρχησις¨ είναι ο τίτλος της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης.

• Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 ο σύλλογος Πολιτιστική Αργολική Πρόταση θα παίξει την παράσταση «Τότε που ζούσαμε» σε σκηνοθεσία του Νικόλα Ταρατότη, βασισμένη στο θεατρικό έργο του Γιώργου Μανιώτη «Το μάτς».
Η είσοδος στις εκδηλώσεις του πολιτιστικού διημέρου στις Λίμνες είναι ελεύθερη.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ