Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔ.Σφυρής: Το πρόβλημα με τα απορρίματα το δρομολογήσαμε πρώτοι στην Πελοπόννησο

Δ.Σφυρής: Το πρόβλημα με τα απορρίματα το δρομολογήσαμε πρώτοι στην Πελοπόννησο

Σε δήλωση προχώρησε ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημ.Σφυρής, απαντώντας ουσιαστικά στο μπαράζ δημοσιευμάτων της αντιπολίτευσης για τα πεπραγμένα της δημοτικής Αρχής. Σημειώνει δε, οτι το πρόβλημα των απορριμμάτων ήταν ο πρώτος που δρομολόγησε λύση στην Πελοπόννησο.

 

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Πριν δυο χρονιά είχα ευχηθεί σε όλους να έχουμε δημιουργική χρονιά. Επειδή ορισμένοι προσπαθούν ακόμη να μην γίνει έργο, θα γνωστοποιηθούν και νέα, προγραμματισμένα έργα  του Δήμου. Οι καταγγελίες και η πολεμική της αντιπολίτευσης δεν χτυπούν εμένα αλλά το καλό του τόπου.

Καλό μήνα σε όλους, με ανανεωμένο το ηθικό, ειλικρίνεια, δημιουργία και αγάπη.

Είναι μια ευχή που συνηθίζεται και την επομένη ξεχνιέται.
Για μένα σηματοδοτεί την πρώτη μέρα μιας νέας χρονιάς σε δημιουργικούς τομείς και υπηρεσίες του Δήμου.
Εύχομαι στους συνεργάτες μου και τους εθελοντές που εργάστηκαν και στάθηκαν δίπλα μας, χωρίς διάθεση αυτοπροβολής και προσωπικά συμφέροντα, να έχουν δύναμη και υγεία.
Εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου εφαρμόσαμε την υπόσχεσή μας «πολλά έργα λίγα λόγια»
Θα εξακολουθήσουμε με το ίδιο σθένος και την ίδια αγάπη για τον τόπο μας αδιαφορώντας για τον πόλεμο που ορισμένοι έχουν επιλέξει και προετοιμάζουν για τις ερχόμενες εκλογές. Και σ´αυτούς εύχομαι καλό κουράγιο. Αυτό που προέχει είναι να υπάρχει συνεργασία.
Να μην ξεχνάμε ότι ένα πρόβλημα, όπως ήταν τα απορρίμματα, το δρομολογήσαμε πρώτοι στην Πελοπόννησο. Οι πολίτες μας εισπνέουν καθαρό αέρα μετά  την κατάργηση και αποκατάσταση των χωματερών στην Ερμιόνη και τη Θερμησία. Σειρά έχει η κατάργηση και αποκατάσταση και άλλων χωματερών, παρά τις αντιδράσεις. Τη νέα περίοδο θα πρέπει να τη χαρακτηρίσουν τα έργα, οι ειλικρινείς συμπεριφορές και η αποτελεσματικότητα.”

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ