Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΕυχαριστήριο του Εμπορικού Συλλόγου Άργους του σε όσους πίστεψαν, και συνέβαλλαν στην...

Ευχαριστήριο του Εμπορικού Συλλόγου Άργους του σε όσους πίστεψαν, και συνέβαλλαν στην Λευκή Νύχτα

Ευχαριστήριο του Εμπορικού Συλλόγου Άργους

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του σε όσους πίστεψαν, εμπιστεύθηκαν και συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της Λευκής Νύχτας που οργανώθηκε από το Δ. Σ. του Συλλόγου και αγκαλιάστηκε από όλα τα μέλη του..

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές και συγκεκριμένα την ΚΕΔΑΜ και τον πρόεδρο της κ. Πέτρο Διολίτση, την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και τον κ. Αναστάσιο Χειβιδόπουλο , το Εμπορικό κ Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αργολίδας και τον κ. Φώτη Δαμούλο.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας BEST NEWS ΑΡΓΟΛΙΔΑ , ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV , Ρυθμός 103,8 fm ,τους χορηγούς μας , το κατάστημα υποδημάτων SCARPE DIEM, το cafe Blend coffee and more, το καφενείο- ουζερί Γιαννάτος Βασίλης , το μεζεδοπωλείο Μεζεδόκηπος, το café ammaro,το café Εν λευκώ και την τράπεζα Alpha Bank.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Άργους για την παρουσία τους, στην τροχαία Άργους για την ρύθμιση της κυκλοφορίας , στο υπαλληλικό προσωπικό των καταστημάτων μας που εργάστηκε, κουράστηκε αλλά έδωσε τον καλύτερο εαυτό του εκείνη την βραδιά , στον πρόεδρο του εργατικού κέντρου Άργους Φώτη Κολεβέντη για την συνεργασία του και φυσικά σε όλους τους Συναδέλφους που βοήθησαν και έκαναν ότι καλύτερο για να πετύχει η διοργάνωση της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ .

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες του Δήμου Άργους-Μυκηνών και σ’ όλους όσους επισκέφθηκαν την πόλη μας και συνετέλεσαν με την παρουσία τους σε αυτή τη μοναδική, μαγική και κεφάτη βραδιά ,που ελπίζουμε να γίνει θεσμός για την πόλη μας και κάθε χρονιά να παρουσιάζεται πιο βελτιωμένη και πιο ελκυστική.
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Άργους ενδυναμωμένο από μια τέτοια ανταπόκριση του κόσμου ,υπόσχεται να συνεχίσει και να κάνει θεσμό αυτή την βραδιά, αλλά και οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες που θα στηρίζουν και Θα προβάλλουν την αγορά και τον τόπο μας.
Εκ του Δ.Σ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ