Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΦοβερό τροχαίο - Νεκρός 25χρονος με μηχανάκι

Φοβερό τροχαίο – Νεκρός 25χρονος με μηχανάκι

Το φοβερό τροχαίο έγινε στις 7:05′ το πρωί όταν συγκρούστηκαν μετωπικά ένα μηχανάκι, που οδηγούσε 25χρονος από τη Στυλίδα, με ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος Λαμιώτης, που είναι ιεροψάλτης και πήγαινε στην εκκλησία στις Ράχες για τη λειτουργία της Κυριακής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 64χρονος με το BMW κινούταν από Λαμία προς Ράχες, ενώ ο νεαρός με το μηχανάκι επέστρεφε από τις Ράχες στη Στυλίδα.

Ο 64χρονος ιεροψάλτης από τη Λαμία, οδηγός της BMW, διακομίστηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Λαμίας και σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στη Στυλίδα και όλη την ανατολική Φθιώτιδα, αφου ο 25χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Τα τελευταία δυο χρόνια εργαζόταν σε πρατήριο στις Ράχες και όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για την εργατικότητά του, την εξυπηρέτησή του και το χαμόγ Στο σημείο του θανατηφόρου τροχαίου βρέθηκε από νωρίς και ο Διοικητής του ΑΤ Στυλίδας Απόστολος Κάτσινας, ο οποίος μαζί με τους συναδέλφους του διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του φοβερού τροχαίου. ελό του

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ