Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΛευκή Νύχτα στο Άργος: Και Ψωνίσαμε & Διασκεδάσαμε & Κερδίσαμε Ψωνίζοντας!!!! …...

Λευκή Νύχτα στο Άργος: Και Ψωνίσαμε & Διασκεδάσαμε & Κερδίσαμε Ψωνίζοντας!!!! … (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Όπως στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας έτσι και στο Άργος η χθεσινή Λευκή Νύχτα ήταν μια επιτυχία. Ο κόσμος βγήκε στο κέντρο και ακολουθώντας το μήνυμα των διοργανωτών και ψώνισε και διασκέδασε και κέρδισε ψωνίζοντας.

ΒΙΝΤΕΟ:

 

Εορταστική ατμόσφαιρα στο Άργος από την στιγμή που έπεσε η νύχτα και πύκνωσε η κίνηση σε δρόμους, πεζόδρομους, καταστήματα και πλατείες. Οι καταναλωτές είτε είχαν χρήματα είτε χωρίς χρήματα βγήκαν στη γιορτή. Όσοι είχαν κάποια χρήματα ή περισσότερα χρήματα επωφελήθηκαν της ημέρας και αγόρασαν προϊόντα σε τιμές κόστους ή κάτω του κόστους.

Οι καταστηματάρχες με πλατύ χαμόγελο είδαν μετά από καιρό κόσμο στο μαγαζί τους και θυμήθηκαν ονειρεμένες εμπορικές ημέρες του παρελθόντος. Φυσικά τα καλοκαιρινά αποθέματα τους έκαναν σε μεγάλο βαθμό φτερά και έτσι οι αποθήκες τους είναι έτοιμες για τα νέα χειμερινά προϊόντα χωρίς να έχουν το βάρος του στοκ της σεζόν που έφυγε ανεπιστρεπτί.

Την ένταση της Νύχτας ανέβασε το συγκρότημα των “Ιμάμ Μπαϊλντί” που μετά τις 23:00 διασκέδασε τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Παρόντες στο κέντρο του Άργους και οι αρχές του τόπου. Ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος με τους αντιδημάρχους του, ο αντιπεριφερειάρχης Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φώτης Δαμούλος και πολλοί ακόμη “υποψήφιοι” αφού οι απανωτές εκλογές έρχονται.

Όλοι οι παραπάνω, όπως και έμποροι του Άργους μίλησαν στην κάμερα του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV. Το βίντεο όπως και φωτό από την Νύχτα σε αυτή την ανάρτηση…

ΦΩΤΟ:

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ