Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣυγxαρητήρια στους απόφοιτους του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) Άργους

Συγxαρητήρια στους απόφοιτους του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) Άργους

Συγχαίρουμε τους απόφοιτους του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) Άργους  για την εισαγωγή τους σε σχολές και τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μετά την επιτυχή συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑ.Λ. 2018.

Τους ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή πορεία και προσωπική εξέλιξη.

Σε όσους αποφοίτους μας επέλεξαν την άμεση  επαγγελματική τους αποκατάσταση, με εφόδιο το Πτυχίο Ειδικότητας ΕΠΑ.Λ.,  ευχόμαστε καλή δύναμη και προκοπή. Εάν στο μέλλον θελήσουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους, έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση – μέσω πανελλαδικών εξετάσεων – ή να φοιτήσουν στις διετείς δομές εκπαίδευσης των ΑΕΙ που θα λειτουργήσουν ειδικά για αποφοίτους ΕΠΑ.Λ.

Επιλογή, επίσης, αποτελεί η συνέχιση των σπουδών πολλών αποφοίτων μας στο τέταρτο έτος της Μαθητείας στα ΕΠΑ.Λ. Έτσι, θα αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία στην ειδικότητά τους – έμμισθη και με ασφάλεια – και  συγχρόνως θα επιτύχουν αναβάθμιση του Πτυχίου τους σε επίπεδο 5.

Σε όλες και όλους τις/τους αποφοίτους μας, καθώς και στις οικογένειες και όλους όσους τους στήριξαν και συνεχίζουν να τους στηρίζουν σε κάθε προσπάθειά τους,  ευχόμαστε υγεία, πρόοδο  και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία στην ζωή τους.

Είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι για όλα όσα πετυχαίνει η καθεμιά και ο καθένας σας.

Ο Διευθυντής, οι καθηγητές και οι καθηγήτριες του 1ου ΕΠΑ.Λ. Άργους.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ