Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΟ Πόρος “αποχαιρέτισε” τον Γιώργο Καλό

Ο Πόρος “αποχαιρέτισε” τον Γιώργο Καλό

Σε κλίμα θλίψης και συγκίνησης, εκατοντάδες ποριώτες και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Καλό, το απόγευμα της Δευτέρα 27 Αυγούστου, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Πόρο.

 

Ήταν δίκη του επιθυμία και της οικογένειάς του, η τελευταία κατοικία του να είναι στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Ο ξαφνικός χαμός του τέως βουλευτή και υπουργού της ΝΔ, βύθισε στο πένθος τον Πειραιά και τα Νησιά του Αργοσαρωνικού και αυτό ήταν εμφανές από το πλήθος του κόσμου που τον αποχαιρέτισε. Ο Γιώργος Καλός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον Πόρο. Ευγενής, αθόρυβος, ειλικρινής και καλοσυνάτος, θα μείνει για πάντα στη μνήμη των συμπολιτών και των φίλων του. Τραγικά πρόσωπα στην εξόδιο ακολουθία, η αγαπημένη του οικογένεια.

Η εξόδιος ακουλουθία τελέστηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. Επικήδειους λόγους εκφώνησαν, ο Μητροπολίτης Εφραίμ, ο δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, ο παιδικός του φίλος και συμπολίτης του βουλευτής Β’ Αθηνών Γιώργος Καρράς και η πρ.υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γαννάκου.

Παρέστησαν σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Πόρου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο βουλευτής της Α’ Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο πρ. δήμαρχος Πειραιά και πρ. βουλευτής Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο πρ. Υπουργός Παιδείας Κων. Αρβανιτόπουλος,  ο δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων Κώστας Καραγιάννης, οι πολιτευτές της ΝΔ Χριστόφορος Μπουτσικάκης και Ζωή Ρούσου, το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Καρύδης, ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, ο πολιτευτής με το Ποτάμι Τάσος Αβραντίνης, οι πρ. δήμαρχοι Πόρου Σπύρος Σπυρίδων και Δημήτρης Στρατηγός και ο πρ. δήμαρχος Ύδρας Κώστας Αναστόπουλος. Επίσης, η Σίλα Αλεξίου, από την τελευταία δημοσιογραφική του στέγη, το περιοδικό Saronic Magazine.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε στεφάνι στην Μητρόπολη του Πόρου, τιμώντας την μνήμη του Γιώργου Καλού, όπως επίσης και η οικογένεια Λάτση.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ