Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΥποψήφιος στον Δήμο Επιδαύρου εκ νέου ο Τάσος Χρόνης

Υποψήφιος στον Δήμο Επιδαύρου εκ νέου ο Τάσος Χρόνης

Το 6ο Φύλλο του ενημερωτικού φυλλαδίου του συνδυασμού “Ενεργοί Δημότες Επιδαύρου” ”ΕΠΙδαυρος ΕΠΙτάπητος” κυκλοφόρησε, με βασικό τίτλο “Ο Τάσος Χρόνης υποψήφιος δήμαρχος Επιδαύρου στις εκλογές του 2019.

 

Αναφέρεται στο βασικό άρθρο, μεταξύ άλλων: Στις 19 Ιουλίου 2018 έγινε νόμος του κράτους ο “Κλεισθένης” και όρισε ως ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή 26 Μαϊου 2019.

Οπως έχω δηλώσει ξανά θα είμαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2019, προσδοκώντας οι συμπολίτες μας να μας δώσουν την δυνατότητα και την ευκαιρία να κυβερνήσουμε τον Δήμο για την επόμενη τετραετία.

Ηδη, πολύ πριν την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών οι διεργασίες και η προσπάθεια ανανέωσης των προσώπων που θα μπορούν να κατέβουν ως υποψήφιοι με τον συνδυασμό που ετοιμάζουμε είναι γεγονός.

Η οφθαλμοφανής απραξία των τελευταίων 8 χρόνων και η καθίζηση του τόπου μας, ακόμα και στα πιο βασικά θέματα της καθημερινότητας, είναι αυτή που επιβάλλει την αλλαγή της υπάρχουσας κατάστασης και την αλλαγή της ομάδας που κυβερνά τον τόπο και πιθανόν θα διεκδικήσει να ξανακυβερνήσει την επόμενη τετραετία!

Η ανικανότητα ελέγχου των Υπηρεσιών και η συνεχής εμφάνιση οικονομικών σκανδάλων, που όμοιά τους δεν έχουν ξαναδεί το φδως στο Δήμο μας και στους δήμους που συνενώθηκαν, προκαλεί την τοπική κοιωνία για μια αλλαγή ουσίας.Μια αλλαγή νοοτροπίας για το πώς και ποιούς ψηφίζουμε. Ποιά είναι τα κριτήριά μας και ποιές οι συνέπειες της ψήφου μας”.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ