Συνελήφθησαν 7 άτομα με πλαστά έγγραφα, στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

- Advertisement -

Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 7 αλλοδαποί (τέσσερις άνδρες, ηλικίας 25, 26, 28 και 30 ετών και τρεις γυναίκες, ηλικίας 25, 27 και 28 ετών, αντίστοιχα), για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.

- Advertisement -

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Α.Σ. Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των παραπάνω, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήσεις για το Μόναχο και το Ντίσελντορφ Γερμανίας, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα είτε ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τους αστυνομικούς ελέγχους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, έξι (6) δελτία ταυτότητας Αρχών Αυστρίας, ένα (1) Διαβατήριο Αρχών Πορτογαλίας, ενώ η 27χρονη και η 28χρονη συνόδευαν και τα δύο ανήλικα τέκνα τους, για τα οποία υπέδειξαν δύο δελτία ταυτότητας Αρχών Αυστρίας, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

- Advertisement -