Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚΟΡΙΝΘΙΑΕξιχνιάστηκαν έξι κλοπές στην Κορινθία - Κατηγορείται ένας 20χρονος

Εξιχνιάστηκαν έξι κλοπές στην Κορινθία – Κατηγορείται ένας 20χρονος

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, 6 περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και Σικυωνίων Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας 20χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, κατά το χρονικό διάστημα από την 15.10.2014 έως και την 27.10.2017, διέπραξαν συνολικά 5 κλοπές σε οικίες, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας και 1 κλοπή σε οικία, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας.

Από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία κ.α., που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -11.000- ευρώ , σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 20χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ