Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΈνα ολοκληρωμένο “Mπαρμπέρικο” στο Ναύπλιο από την Unique Hair

Ένα ολοκληρωμένο “Mπαρμπέρικο” στο Ναύπλιο από την Unique Hair

Ένα πραγματικό barber shop έχουμε εδώ και μερικές εβδομάδες στο Ναύπλιο. Πρόκειται για την νέα δημιουργία του UNIQUE ΗΑΙR.

 

Ένας χώρος για άνδρες που δεν περιορίζεται στην κοπή μαλλιών, αλλά με μεγάλη υπευθυνότητα μπορεί να αναλάβει θεραπείες και περιποίηση προσώπου. Το εξειδικευμένο προσωπικό του Unique Hair μπορεί να δώσει στο μαλλί, το μουστάκι ή την γενειάδα του κάθε άνδρα το σχήμα που ταιριάζει με την επιθυμία του ή τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Να τονιστεί ότι κατά την διάρκεια των θεραπειών και της μάσκας ένα χαλαρωτικό εικοσάλεπτο μασάζ σε αυχένα, ώμους και χέρια θα σας διώξει το άγχος και θα κάνει το χρόνο να περάσει γρήγορα.

Η αντιγύρανση με μιας ώρας stop time θεραπεία είναι ακόμη μια υπηρεσία στην οποία ειδικεύεται το νέο barber shop.

Οι αποτριχώσεις γίνονται με κάθε προσοχή και με την χρήση ειδικών κεριών, ενώ μια πλούσια συλλογή από κρέμες δεν επιτρέπει δυσάρεστους ερεθισμούς.

Τέλος να αναφερθεί ότι μέσα στις υπηρεσίες του barber shop είναι και η περιποίηση φρυδιών για άνδρες. Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε και αν θέλετε να αγοράσετε μια πλούσια συλλογή σε καλλυντικά και κρέμες κορυφαίων κατασκευαστών.

Ο σύγχρονος άνδρας δεν μπορεί να μην θέλει τις υπηρεσίες που απλόχερα η επιστήμη με τα νέα υλικά και μηχανήματα και η εκπαίδευση του προσωπικού μπορούν να του προσφέρουν. Όλες αυτές τις υπηρεσίες και μάλιστα με χαμηλό κόστος τώρα μπορεί να βρει κάποιος και στην πρωτεύουσα της Αργολίδας, το όμορφο Ναύπλιο.

Τo Barber shop του UNIQUE HAIR μας περιμένει στην οδό Μπουμπουλίνας στο Ναύπλιο. Να του ευχηθούμε λοιπόν καλές δουλειές και να παραμείνει πρωτοπόρος στις νέες ιδέες… 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ