Οι 3 από τους 4 Δήμους της Αργολίδας με εκκρεμότητες στους δασικούς χάρτες

- Advertisement -

Πέντε ημέρες απομένουν ακόμη για 39 Δήμους της χώρας οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει την οριοθέτηση των οικισμών και των οικιστικών πυκνώσεων στα χαρτογραφικά υπόβαθρα του Ελληνικού Κτηματολογίου για τους δασικούς χάρτες.

- Advertisement -

 

Η καταληκτική ημερομηνία είναι η Δευτέρα 27 Αυγούστου, όπως προέκυψε από τον νόμο 4559/2018, και κατά αυτή την ημερομηνία θα πρέπει να συμμορφωθούν και να υποδείξουν τα παραπάνω όρια οι εξής δήμοι:

Α. Εικοσιδύο (22) δήμοι που δεν έχουν κάνει καμία κίνηση όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα 1. ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ -2. ΑΝΑΦΗΣ-3. ΑΝΔΡΟΥ -4. ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ-5. ΑΝΩΓΕΙΩΝ- 6. ΓΟΡΤΥΝΑΣ- 7. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ -8. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ- 9. ΙΗΤΩΝ -10. ΚΑΣΟΥ- 11. ΜΕΓΙΣΤΗΣ -12. ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ- 13. ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ- 14. ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ- 15. ΠΑΞΩΝ -16. ΠΑΡΓΑΣ -17. ΣΕΡΙΦΟΥ- 18. ΣΗΤΕΙΑΣ- 19. ΣΙΚΙΝΟΥ -20. ΣΚΙΑΘΟΥ -21. ΤΟΠΕΙΡΟΥ- 22. ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ

Β. Δεκαεπτά (17) δήμοι που έχουν εκκρεμότητες και, παρά το ότι έχουν ασχοληθεί είτε λίγο είτε πολύ με την οριοθέτηση, αυτή δεν θεωρείται ακόμα ολοκληρωμένη. Μεταξύ αυτών ο δήμος ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ και ο δήμος ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ.

«Υπενθυμίζεται ότι οι Δήμοι είχαν στη διάθεσή τους 8 χρόνια για να οριοθετήσουν τα σχέδια πόλης και περισσότερα από 2 χρόνια για την οριοθέτηση των οικιστικών πυκνώσεων στους δασικούς χάρτες», σχολιάζει στη σχετική ανακοίνωσή του το Υ.Π.ΕΝ.

- Advertisement -