Ξεκινούν οι εκδηλώσεις της «ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2018»

- Advertisement -

Τα δύο τελευταία χρόνια οι εκδηλώσεις της «ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ» καθιερώθηκαν ως θεσμός στην συνείδηση των Ναυπλιέων και των επισκεπτών της πόλης μας.

Όμως, όχι μόνον της πόλης, αφού ακόμα και ο όρος ξεπέρασε τα σύνορα του Ναυπλίου και αντιγράφηκε από τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης.

- Advertisement -

Η «ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2018» θα αποτελέσει ένα ακόμα σημαντικό γεγονός για την πολιτιστική ζωή του Ναυπλίου.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν επίσημα την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 και τα εγκαίνια της «ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2018» θα πραγματοποιηθούν στις 20.00΄ το βράδυ στον χώρο του παλαιού Τελωνείου Ναυπλίου, ο οποίος θα είναι και ο κεντρικός χώρος έκθεσης έργων ζωγραφικής συμπολιτών μας καλλιτεχνών.
Στις 21.00΄ το βράδυ της Παρασκευής, μετά τα επίσημα εγκαίνια της «ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2018» θα πραγματοποιηθεί στο «Π» του λιμανιού μουσική συναυλία με την Πένυ Ξενάκη και την Μαρία Κανελλοπούλου με τίτλο «Κάτω απ΄ το φως των τραγουδιών». Οι καλλιτέχνιδες μαζί με δύο χαρισματικούς μουσικούς θα παρουσιάσουν μια παράσταση με τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, δεμένα αριστοτεχνικά και στοχεύοντας την ψυχή μας.

Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018  και ώρα 11.30΄ θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του παλαιού Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου αγώνες υδατοσφαίρισης των νεαρών αθλητριών και αθλητών του Ν.Ο.Ν. Κάθε συμμετέχων αθλητής θα λάβει το αναμνηστικό του μετάλλιο για να θυμάται την τιμή που προσέφερε και την τιμή που τού προσέφερε η «ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2018».

Το βράδυ του Σαββάτου και ώρα 21.00΄ θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του ΄΄Π΄΄ μουσική συναυλία χορωδιών υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Παναγή Μπαρμπάτη. Η συναυλία φέρει τον τίτλο «Η Ελλάδα τραγουδά Μίκη» και θα συμμετάσχουν περίπου 140 χορωδοί από την δημοτική και νεανική χορωδία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου, από την δημοτική χορωδία Επιδαύρου, από το γυναικείο φωνητικό σύνολο «Συμφωνία», από την δημοτική χορωδία San Giacomo Κερκύρας, από την χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης και από την χορωδία Αγίου Παντελεήμονα

- Advertisement -

________________