Η Ι.Μ.Μονεμβασίας και Μυστρά δεξιώνεται τους ομογενείς στις 20 Αυγούστου

- Advertisement -

Η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, προσκαλεί και φέτος όλους τους ομογενείς, την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 στις 7.30 το απόγευμα, στο Mystras Grand Palace Resort, προκειμένου να τους δεξιωθεί και να τους ευχαριστήσει, για την έως τώρα προσφορά τους.

- Advertisement -

 

Η ανακοίνωση της Ι.Μ.:

Οι αγαπημένοι μας ομογενείς έχουν ανταποκριθεί με συγκινητική προθυμία στην κατά καιρούς έκκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου, για συμπαράσταση και βοήθεια οικονομική, προκειμένου τα ιδρύματα της τοπικής Εκκλησίας να συνεχίσουν απρόσκοπτα την προσφορά τους στους ηλικιωμένους και τους ανήμπορους αδελφούς μας.

Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και αγάπης, η Ιερά Μητρόπολη μας προσκαλεί και φέτος όλους τους ομογενείς την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 στις 7.30 το απόγευμα, στο προσφάτως εγκαινιασμένο Mystras Grand Palace Resort, ιδιοκτησίας των καταξιωμένων συμπατριωτών μας Δημητρίου και Γεωργίας Καλοειδή, προκειμένου να τους δεξιωθεί και να ψυχαγωγηθούν με ευχάριστη μουσική.

Η πρόσκληση ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους ομογενείς και τις οικογένειές τους και για τους εκπροσώπους ομογενειακών συλλόγων και σωματείων.”

 

- Advertisement -