Τριήμερο εκδηλώσεων για ολα τα …γούστα απο την ΚΕΔΑΜ

- Advertisement -

Τρείς εκδηλώσεις έχει προγραμματίσει η ΚΕΔΑΜ για το τριήμερο Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα, στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

- Advertisement -

 

Συγκεκριμένα, χθες Σάββατο 11 Αυγούστου στην παραλία Κιβερίου, η Αναστασία Δημητρίου – Νίνου τραγούδησε γνωστά αγαπημένα τραγούδια. Μαζί της: στην κιθάρα και το τραγούδι ο Κώστας Φαλιέρος, στα κρουστά ο Χρήστος Κουτρουφίνης, στο μπουζούκι και το τραγούδι ο Βασίλης Πετρόπουλος, στα πλήκτρα ο Θέμης Ράπτης.

• Σήμερα Κυριακή 12 Αυγούστου, στο ανοιχτό θέατρο του Αχλαδοκάμπου στις 9 το βράδυ, ο illusionist Oscar θα μαγέψει τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους, σ’ ένα magic show γεμάτο εκπλήξεις.

• Αύριο Δευτέρα 13 Αυγούστου στο θεατράκι της πλατείας στο Σκαφιδάκι στις 9 το βράδυ, η θεατρική ομάδα του συλλόγου Πολιτιστική Αργολική Πρόταση θα παρουσιάσει την παράσταση «Τότε που ζούσαμε…» σε σκηνοθεσία Νικόλα Ταρατόρη. Η παράσταση βασίζεται στο θεατρικό έργο του Γιώργου Μανιώτη ¨Το ματς¨.
Υπόθεση: Ο Γιάννης, ο πατέρας της οικογένειας είναι στο αναπηρικό καροτσάκι. Η μητέρα διεκδικεί αυτό που εκείνη θεωρεί συμφέρον για το γιό της. Οι τσακωμοί ανάμεσα στο γιο και τη μάνα είναι συχνοί και για ασήμαντα πράγματα. Τελικά ο ¨επαναστατημένος¨ γιος αφού πρώτα εγκαταλείπει – μετά από πίεση της μάνας του -την κοπέλα που ερωτεύεται, παντρεύεται τη Ζανέτα, κάνει μαζί της δύο παιδιά κι έτσι δεν χαλάει το ρυθμό του καθωσπρεπισμού.

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

- Advertisement -
 

________________