Ψήφισμα του Δ.Σ. Δήμου Ναυπλιέων για τον θάνατο του Αναστασίου Γ.Δρούγκα

- Advertisement -

Ψήφισμα εκδόθηκε απο το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ναυπολιέων που έγινε το Σάββατο 4/8, με αφορμή τον θάνατο του πρώην δημάρχου Δήμου Μιδέας Αναστασίου Γ.Δρούγκα.

- Advertisement -

 

Η απόφαση του Δ.Σ.:

Ναύπλιο, 04-08-2018

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Nαυπλιέων, σήμερα Σάββατο 04 Αυγούστου 2018, κατά την 21 η κατεπείγουσα συνεδρίασή του , μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του αείμνηστου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΡΟΥΓΚΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ , τέως Δημάρχου Δ. Μιδέας και Εκπαιδευτικού και σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος :

Ψήφισμα

  1. Εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του αείμνηστου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΡΟΥΓΚΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ , τέως Δημάρχου Δ. Μιδέας τα έτη 1991-4 και Εκπαιδευτικού, ο οποίος υπήρξε ένας άνθρωπος που αγάπησε τον τόπο του, τον οποίο υπηρέτησε με ευθύνη και αυταπάρνηση και τίμησε τον Δήμο και την κοινωνία μας, τόσο με την προσωπική όσο και πολιτική προσφορά του .
  2. Διατυπώνει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένειά του. 3. Τηρείται ενός λεπτού σιγή στην παρούσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
  3. Ο Δήμος Ναυπλιέων αφιερώνει στην μνήμη του την σημερινή εκδήλωση που γίνεται στην Ακρόπολη της Μιδέας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων « Αύγουστος και μνημεία», ως ελάχιστο φόρο τιμής .
  4. Αντί στεφάνου θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Σύλλογο Ατόμων με αναπηρία Ν.Αργολίδας.
  5. Να δημοσιευτεί το παρόν στην ιστοσελίδα του Δήμου και στον Τύπο.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δημ. Συμβουλίου

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Κωστούρος Ι. Δημήτριος.

 

- Advertisement -