Υλικά
2 μέτρια κρεμμύδια σε ροδέλες
3 μέτριες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κύβο λαχανικών με 100 ml νερό
4 ντομάτες κομμένες σε κύβους
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
2 κουταλάκια του γλυκού δεντρολίβανο
2 κουταλάκια του γλυκού θυμάρι
4 φιλέτα μπακαλιάρου (περίπου στο σύνολο ένα κιλό)
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ή κατσαρολάκι ζεσταίνουμε 100 ml νερό και προσθέτουμε τον κύβο λαχανικών. Σε ένα τηγάνι βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας από το ζωμό λαχανικών και σοτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι για περίπου 3 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε να σοτάρουμε για άλλο ένα λεπτό. Προσθέτουμε τον υπόλοιπο ζωμό, τις ντομάτες σε κύβους και το χυμό λεμονιού. Τα αφήνουμε σε υψηλή θερμοκρασία και μόλις αρχίσουν να σιγοβράζουν ελαττώνουμε σε μέτρια φωτιά και σιγοβράζουμε για περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα μυρωδικά και τα φιλέτα μπακαλιάρου. Αλάτι και πιπέρι. Κλείνουμε με ένα καπάκι και σιγοβράζουμε για περίπου 5 λεπτά, ανάλογα με το πόσο παχύ είναι το ψάρι.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr
Το πιο δυνατό Pre Christmas Party της πόλης με τις καταπληκτικές μουσικές επιλογές και το…
Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών, ενημερώνει τους πολίτες και τους…
Όλοι γνωρίζουμε ότι Χριστούγεννα δεν είναι μόνο τα φωτεινά λαμπιόνια, τα στολισμένα δέντρα με τα…
O Asteras Aktor Β΄ πέρασε νικηφόρα από το Άργος επικρατώντας 2-1 τον Παναργειακό και τον…
Το κλασικό παιδικό έργο του Κάρολου Ντίκενς, «Το Πνεύμα των Χριστουγέννων» είχαν την χαρά να…
Ασταμάτητος ο Διομήδης Άργους κόντρα στον Ολυμπιακό/Όμιλος Ξυνή. Στην φάση των 16 του Κυπέλλου Ανδρών…