Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔΕΥΑΝ: Σε 15 μέρες η Αγία Τριάδα θα έχει πόσιμο νερό από...

ΔΕΥΑΝ: Σε 15 μέρες η Αγία Τριάδα θα έχει πόσιμο νερό από την Λέρνη

Σε χρονικό διάστημα 15 ημερών θα έχει ολοκληρωθεί η υδροδότηση της Αγίας Τριάδας με πόσιμο νερό, μέσω του νέου εσωτερικού δικτύου.

 

Τα παραπάνω τονίζει η ΔΕΥΑ Ναυπλίου, σε ανακοίνωσή της, που εκδόθηκε στις 2 του μηνός. Ενημερώνει δε, πως ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που αφορούσαν την κατάργηση του παλαιού δικτύου το οποίο είχε αγωγούς απο αμίαντο.

Η ανακοίνωση-ενημέρωση-δέσμευση της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου:

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. σας ενημερώνει ότι ολοκληρώνονται όλες οι σχετικές εργασίες που αφορούν την υδροδότηση του οικισμού της Αγ. Τριάδος με πόσιμο νερό από την πηγή της Λέρνης. Πιο συγκεκριμένα, στo πλαίσιo της επικείμενης οριστικής υδροδότησης με πόσιμο νερό του οικισμού, (προγραμματική σύμβαση με Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ.), ολοκληρώνονται σήμερον οι εργασίες κατάργησης του παλαιού εσωτερικού δικτύου ύδρευσης, έτσι ώστε να απομονωθούν και τα τελευταία τμήματα, με υφιστάμενους αγωγούς από αμίαντο.

Σήμερον έχουν ανατεθεί οι σχετικές εργασίες σε εργολάβο έτσι ώστε σε χρονικό διάστημα δέκα πέντε (15) ημερών να έχει ολοκληρωθεί η υδροδότηση της Αγ. Τριάδας με πόσιμο νερό, μέσω του νέου εσωτερικού δικτύου.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ