Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΕΠΣ Αργολίδας: Υποχρεωτικά μαθήματα πρώτων βοηθειών

ΕΠΣ Αργολίδας: Υποχρεωτικά μαθήματα πρώτων βοηθειών

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρώτων βοηθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Άργος, πρέπει να παρακολουθήσουν υποχρεωτικά οσοι γιατροί, φυσικοθεραπευτές, νοσηλευτές, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα γήπεδα και στους αγώνες της ΕΠΣ Αργολίδας.

 

Όπως τονίζεται μάλιστα, τονίζεται, πως οσοι το παρακολουθήσουν πρέπει να καταθέσουν την βεβαίωση στην ΕΠΣΑ για να ορισθούν σε αγώνες.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΑ αναφέρει:
Απο την Πέμπτη 23/8/2018 εως και το Σάββατο 25/8/2018, στο Αργος, στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού, (Βασιλίσσης Σοφίας 2)θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρώτων βοηθειών και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή, διάρκειας 16 ωρών, με κόστος 50 ευρώ το άτομο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών (EFAC), με ισχύ 3 χρόνια και βιβλίο Πρώτων Βοηθειών, έκδοσης 2016.
Το ανωτέρω πρόγραμμα πρέπει να παρακολουθήσουν υποχρεωτικά οι γιατροί, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους αγώνες πρωταθλημάτων, κυπέλλου και φιλικών αγώνων σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Ε.Π.Σ.Αργολίδας.

Με το πέρας των μαθημάτων όσοι παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα πρέπει να προσκομίσουν στην Ε.Π.Σ.Α και στην Ιατρική Επιτροπή αντίγραφο του διπλώματος επικυρωμένο.
Πληροφορίες: κα Σταματοπούλου Μαρία 6945808421

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ