Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΖητείται οικόπεδο στο Λεωνίδιο για σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων

Ζητείται οικόπεδο στο Λεωνίδιο για σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων

Ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας διακήρυξε δημοπρασία σε δύο στάδια, για την αγορά κατάλληλου ακινήτου (αγροτεμαχίου) στη Δ.Κ. Λεωνιδίου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων.

 

Κάθε προσφερόμενο ακίνητο πρέπει απαραιτήτως και επί ποινή αποκλεισμού να πληροί τις παρακάτω προδιαγραφές (σύμφωνα και με το σκεπτικό και το αποφασιστικό της αριθμ. 92/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου):

 Να έχει έκταση τουλάχιστον τέσσερα (4) στρέμματα.

 Να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.

 Να είναι στην πλήρη και αποκλειστική κυριότητα, νομή και κατοχή αυτού ή αυτών που το προσφέρει/ουν ή σε περίπτωση που ανήκει εξ’ αδιαιρέτου σε περισσότερους κατά συγκυριότητα σύννομη και συγκατοχή, η προσφορά να γίνεται από όλους τους συνιδιοκτήτες.

 Να είναι ελεύθερο από δουλείες και δεσμεύσεις.

 Να έχει πρόσωπο σε δρόμο δημοτικό ή αγροτικό.

Να βρίσκεται εκτός ορίων Δ.Κ. Λεωνιδίου και να συνορεύει με το ακίνητο που πρόκειται να εγκατασταθεί η ΕΕΛ στη θέση “Άνω Τσουμιάς” της Δημοτικής Κοινότητας Λεωνιδίου.

 Αποκλείονται ακίνητα με έκταση μικρότερη των τεσσάρων (4) στρεμμάτων, με εξαίρεση την περίπτωση όπου θα γίνονται δεκτά και περισσότερα του ενός όμορα ακίνητα, καθώς και ακίνητα δύο ή και περισσοτέρων ιδιοκτητών, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές της διακήρυξης με την προϋπόθεση αυτά να δημιουργούν ενιαία εδαφική έκταση. Στην περίπτωση αυτή, οι προσφορές πρέπει να συνοδεύονται από ενιαίο τοπογραφικό διάγραμμα και από κοινή αίτηση – δήλωση προσφοράς ή τα επιμέρους τοπογραφικά των ακινήτων να αποτυπώνουν με σαφήνεια τους ιδιοκτήτες των όμορων ακινήτων.

 Να είναι ελεύθερο νομικών βαρών ή διεκδικήσεων (υποθήκες, προσημειώσεις, κατασχέσεις, κ.τ.λ.) και γενικά οποιασδήποτε άλλης πράξης που επηρεάζει τη νομική κατάσταση ενός ακινήτου.

 Να είναι κατάλληλο για την προβλεπόμενη χρήση, δηλαδή τη δημιουργία σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ