Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤραγέλαφος από λάθος σήμανση του Δήμου στο κέντρο του Ναυπλίου

Τραγέλαφος από λάθος σήμανση του Δήμου στο κέντρο του Ναυπλίου

Ένα από τα κεντρικότερα σημεία με αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο στο Ναύπλιο είναι η διασταύρωση της Χαριλάου Τρικούπη με την Αγίου Ανδριανού.

Σήμερα αναπάντεχα και χωρίς να έχει ειδοποιειθεί κανένας κάποιοι φωστήρες του Δήμου Ναυπλιέων ήθελαν να πάρουν παρανόμως μια πρωτοβουλία. Πήγαν στην παραπάνω διασταύρωση, αλλά και στην διασταύρωση της Μεσολογγίου με την Αγίου Ανδριανού και έγραψαν τεράστια STOP στο δρόμο προτεραιότητας που είναι η Αγίου Ανδριανού.

Αποτέλεσμα ένας πραγματικός τραγέλαφος στην πρωινή μεγάλη κυκλοφορία, αφού τα αυτοκίνητα σταματούσαν και οι οδηγοί δεν γνώριζαν αν άλλαξε, γιατί άλλαξε, ποιος το άλλαξε και τελικά ποιος έχει προτεραιότητα στις εν λόγω διασταυρώσεις.

Φυσικά η Τροχαία είναι πλήρη άγνοια και προφανώς τα STOP έγραψαν παράνομα κάποιοι φωστήρες του Δήμου Ναυπλιέων. Από παιδιά μαθαίναμε ότι “η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.” Αν κύριοι δεν γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε σε κάθε περίπτωση καλύτερα να σηκώνεται τα χέρια ψηλά ή να πηγαίνετε σπίτι σας.

Από τον θόρυβο και τις εκατοντάδες τηλέφωνα και καταγγελίες οι ίδιοι υπάλληλοι του δήμου λίγο πριν το μεσημέρι ξαναπήγαν στην περιοχή και έβαψαν με γκρι τα STOP για να μην φαίνονται έντονα.  Παραμένουν όμως στην θέση τους τα σκούρα STOP που δεν έχουν σβυστεί..!!!

Όπως φαίνεται στην 1 και 2 φωτό το STOP είναι εκεί. Στην 5 το STOP είναι μισοσβυσμένο. Στην 4 βλέπετε πως με το γκρι σκέπασαν το κίτρινο!!! Στις φωτό 6 και 8 οι κανονικές πινακίδες και η ορθή σήμανση στο δρόμο.

Το γεγονός με είναι πολύ σημαντικό, αφού στις συγκεκριμένες διασταυρώσεις η κυκλοφορία είναι αυξημένη, θέλει προσοχή για να καταλάβει ένας οδηγός που δεν ξέρει την περιοχή ποιος έχει προτεραιότητα και έχουν γίνει πάρα πολλά ατυχήματα.

Καλό θα είναι ο κ. δήμαρχος να δώσει κάποιες εξηγήσεις και να μας πει ποιοι είναι εκείνοι που χωρίς να έχουν τις νόμιμες αδειοδοτήσεις θέλουν να γίνουν ρυθμιστές της κυκλοφορίας… Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να υποκαταστήσουν την Τροχαία…

1.

2

3.
4.

5.

6.

7.

8.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ