ΒΙΝΤΕΟσυνέντευξη: Ζούμε “λαθραία” μετά την λαίλαπα της Ραφήνας… Συνομιλία με τον εθελοντή Φραγκίσκο που ήταν εκεί

Οι τραγικές ώρες της περασμένης εβδομάδας σε Ραφήνα , Μάτι και Κινέτα δεν μπορούν να φύγουν από το μυαλό του κάθε ανθρώπου με συνείδηση. Δεν μπορούν να σβυστούν και δεν μπορούν να ξεχαστούν.

- Advertisement -

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Θα μας συνοδεύουν για πάρα πολλά χρόνια, αφού οι συνέπειες σε ζωές και σε περιουσίες ξεφεύγουν από κάθε λογική.

Από την άλλη μεριά, η “ανυπαρξία” υπευθύνων είναι τραγική. Δεν φταίει ποτέ τίποτα σε αυτή τη χώρα και οι “όποιες” ευθύνες κατανέμονται τόσο όσο να μην “πληρώσει κανένας το μάρμαρο”.

Περίπου εκατό άνθρωποι χάθηκαν με τον χειρότερο τρόπο που μπορεί κάποιος να φανταστεί και το γεγονός αυτό δεν φαίνεται αρκετό να πείσει την κυβέρνηση να πει τέρμα έως εδώ οι παρανομίες, από εδώ και πέρα θα εφαρμοστούν δια ροπάλου οι νόμοι και δεν θα λογαριάσουμε το πολιτικό κόστος.

Ένας από τους εθελοντές που συμμετείχαν στα γεγονότα της Ραφ ήταν ο Φραγκίσκος Σαργολόγος. Μένει στην Ραφήνα, ήταν εκεί, έχει όμως σπίτι και κατεβαίνει και στο Ναύπλιο, όπου τον συνάντησε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Καζάς και είχαν μαζί μια ενδιαφέρουσα συνομιλία.

Ακούστε στο βίντεο της ανάρτησης την συνέντευξη αυτή και ακούστε όσα πολύ ενδιαφέροντα ακούστηκαν…

Αν νομίζετε ότι έχουν δίκαιο κοινοποιείστε την ανάρτηση, ώΒΙΝΤΕΟσυνέντευξη: Ζούμε “λαθραία” μετά την λαίλαπα της Ραφήνας… Συνομιλία με τον εθελοντή Φραγκίσκο Σαργολόγοστε να την ακούσουν όσο περισσότεροι γίνεται…

 

- Advertisement -

________________