Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Αμεση ανταπόκριση για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης προς...

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Αμεση ανταπόκριση για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης προς ανακούφιση των πληγέντων

Στεκόμαστε συγκλονισμένοι, με θλίψη αλλά και οργή απέναντι στην πολύνεκρη τραγωδία που άφησε πίσω της η πυρκαγιά στην Αττική.

Θλίψη για τους δεκάδες νεκρούς, εκατοντάδες τραυματίες, τις χιλιάδες αποτεφρωμένων δασικών εκτάσεων και τις τεράστιες υλικές ζημιές κατοικιών και καταστημάτων.

Οργή γιατί μόλις οκτώ μήνες μετά την καταστροφή στη Μάνδρα από τις πλημμύρες, ξαναζούμε τον εφιάλτη μιας νέας, πολύνεκρης καταστροφής πολύ κοντά στην Αθήνα.

Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι φταίει η μανία της φύσης μόνο…….
Ας θρηνήσουμε σιωπηλά και ας μην αναζητούμε υπεύθυνους τέτοιες ώρες.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων και την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας σε όλους τους πληγέντες.
Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε ταυτόχρονα, τόσο τα μέλη της Ένωσης μας όσο και τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας, τα μέλη του ΙΡΑ Ν.Αργολιδας, το προσωπικό των καταστημάτων Α/Β Βασιλόπουλος Άργους & Ναυπλίου καθώς και όλους τους πολίτες για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης προς ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας.

Όλα τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν χθες, 27 Ιουλίου 2018, στα Γραφεία της ΠΟΑΣΥ προκειμένου να δοθούν στους πληγέντες.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΣΙΡΗΣ              ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΑΓΚΑΣ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ