Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠ.Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας ξέρει απο τακτικισμούς-μπορεί να κάνει εκλογές και στις 21...

Π.Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας ξέρει απο τακτικισμούς-μπορεί να κάνει εκλογές και στις 21 Αυγούστου!

Το Ναύπλιο επισκέπτεται σήμερα ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης. “Η επίσκεψή μου αυτή σήμερα, έχει το νόημα να μιλήσουμε με τον κόσμο, να περάσουμε απο τα μαγαζιά και τέλος να μιλήσουμε με τη νεολαία μας που βρίσκεται στο κάμπινγκ στο Δρέπανο”, τόνισε ο ίδιος.

 

Στις δηλώσεις του ο κ.Λαφαζάνης αναφέρθηκε στο επίκαιρο θέμα των ημερών- την καταστροφή στην Αττική. Μεταξύ άλων είπε:

Απο τότε που ανακαλύφθηκε η πολιτική ευθύνη, χάθηκε το φιλότιμο. Οταν κάποιος αναλαμβάνει την ευθύνη παραιτείται, αλλιώς είναι εμπαιγμός.

Αν νομίζει ο κ.Τσίπρας οτι θα εκτονώσει την ορφή του κόσμου, πέφτει έξω. Ολος ο κόσμος βοά και φωνάζει να φύγει η κυβέρνηση. Είναι μια κυβέρνηση κλινικά νεκρή, οσο παραμένει προκαλεί μεγάλο κακό και συμφορές.

Η λύση βεβαίως δεν είναι να κυβερνήσει η Ν.Δ. που μαζί με το ΠΑΣΟΚ έφεραν την κρίση. Λύση είναι να βγούμε στους δρόμους και να κάνουμε πιο δυνατή την “Λαϊκή Ενότητα” στη Βουλή.

Σε ερώτηση για το πότε βλέπει εκλογές, απάντησε ως εξής: Τις εκλογές θα τις αποφασίσει ο ίδιος ο κ.Τσίπρας, δεν τις αποφασίζει ο λαός. Εκτός κι αν ο λαός βγει στους δρόμους.

Επειδή ο Τσίπρας γνωρίζει απο τακτικισμούς, μπορεί να τις ανακοινώσει οποτεδήποτε, ακόμη και 21 Αυγούστου, με προγράμματα τύπου Θεσσλονίκης.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ