Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠριν λίγο: Άγιο είχε οδηγός στο Ναύπλιο που έμπλεξε χωρίς να φταίει

Πριν λίγο: Άγιο είχε οδηγός στο Ναύπλιο που έμπλεξε χωρίς να φταίει

Στην έξοδο Ναυπλίου προς Άργος άγιο είχε οδηγός του οποίου εξετράπη το αυτοκίνητο και έπεσε μέσα σε λάκκο.

Συγκεκριμένα το επιβατηγό κατευθυνόταν προς Άργος και ήταν τέταρτο αυτοκίνητο στη σειρά. Το προπορευόμενο σταμάτησε ξαφνικά προκειμένου να μπει στο βενζινάδικο που ήταν στο αντίθετο ρεύμα. Για να τον αποφύγουν το δεύτερο και το τρίτο αυτοκίνητο έφυγαν από την πορεία τους και ουσιαστικά έκλεισαν το δρόμο. Το τέταρτο αυτοκίνητο προκειμένου να μην κτυπήσει τα δύο προηγούμεναβγήκε από το δρόμο προς το παρακείμενο χωράφι. Για κακή τύχη όμως του οδηγού, στην πορεία του βρέθηκε ένας λάκκος, μη ορατός και άνευ οποιασδήποτε πινακίδας και το αυτοκίνητο βρέθηκε μέσα στο λάκκο όπου και εξετράπη.

Το προπορευόμενο αυτοκίνητο μπήκε παράνομα στο βενζινάδικο,αφού υπάρχει διπλή γραμμή, έκανε αναστροφή και έφυγε μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα χωρίς καν να σταματήσει να δει την κατάσταση του οδηγού που εξετράπη εξαιτίας του.

Τώρα φυσικά αναζητείται ο ο οδηγός του προπορευόμενου αυτοκινήτου από τα στοιχεία που δίνει η κάμερα του βενζινάδικου. Ο άτυχος οδηγός δεν κτύπησε σοβαρά. Δεν ακολούθησε στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που κατέφθασαν, παρά μόνο έδωσε κατάθεση στος άνδρες της τροχαίας που προσήλθαν στο συμβάν.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ