Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΙστοσελίδες παραπληροφορούν για την υπόθεση του Λιμενάρχη Σπ. Μαρίνου - Ποια συμφέροντα...

Ιστοσελίδες παραπληροφορούν για την υπόθεση του Λιμενάρχη Σπ. Μαρίνου – Ποια συμφέροντα εξυπηρετούν; Να διεξαχθεί ΕΔΕ για τους επίορκους Λιμενικούς

Τεράστιο θέμα έχει δημιουργηθεί στο Ναύπλιο και γενικότερα στην περιοχή του Αργολικού κόλπου με την μετάθεση του Λιμενάρχη Ναυπλίου Σπύρου Μαρίνου.

 

Οι κάτοικοι της πόλης γνωρίζοντας την θετική συμβολή του λιμενάρχη στα θέματα του Λιμανιού Ναυπλίου, της Κρουαζιέρας, της Μεσογειακής Έκθεσης Σκαφών και γενικότερα της προσπάθειας τουριστικής αξιοποίησης του λιμανιού Ναυπλίου και των ακτών του Αργολικού κόλπου συμπαραστέκονται στην πλειοψηφία τους στον λιμενάρχη και ζητούν την ακύρωση της μετάθεσης του.

Να σημειωθεί ότι ο Αντιπλοίαρχος Λιμενάρχης θέλει ένα ακόμη χρόνο για να αποστρατευτεί και η όποια μετάθεση του θεωρείται βλαπτική για την πόλη, την οικονομία της και τον εκσυγχρονισμό του λιμανιού της.

Ενώ όμως η κατάσταση είναι αυτή και ο αγώνας για την παραμονή του λιμενάρχη καθημερινά επαυξάνεται κάποιοι κύκλοι φαίνεται ότι “τρίβουν τα χέρια τους” για μια εξέλιξη με απομάκρυνση του λιμενάρχη.

Μεταξύ αυτών ύποπτη ιστοσελίδα της περιοχής, φερέφωνο της δημοτικής αρχής Ναυπλίου και με άριστες σχέσεις με κάποιους λιμενικούς υπαλλήλους που παρανόμως διακινούν διαβαθμισμένα έγγραφα της υπηρεσίας.

Πως είναι δυνατόν να γίνεται γνωστό υπηρεσιακό μέιλ προς τον λιμενάρχη και να υπάρχουν “ασφαλείς πληροφορίες” αν δεν τις έχουν διαρρεύσει παράνομα λιμενικοί υπάλληλλοι;

Πως είναι δυνατόν να γνωρίζει η ίδια ιστοσελίδα ότι νέος λιμενάρχης θα είναι ο πλωτάρχης Τάκης Κοντός, αφού πουθενά δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο;

Πως είναι δυνατόν να αναγράφεται από την ίδια ιστοσελίδα ότι απερρίφθη η ένσταση αναστολής της μετάθεσης, αφού κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και δεν έχει κατατεθεί ακόμη καμία ένσταση;

Πολλά τα ερωτήματα και θα πρέπει να διενεργηθεί ΕΔΕ για το ποιοι αποκαλύπτουν παράνομα υπηρεσιακά έγγραφα και ποιοι διαδίδουν λαθεμένες πληροφορίες παραπληροφορώντας τον κόσμο.

Η συγκεκριμένη κίτρινη ιστοσελίδα θα πρέπει να αναφέρει και να δώσει πληροφορίες για το ποιος τις έδωσε τις λάθος πληροφορίες. Αν δεν τις πήρε από κάποιον απλά θα αποδειχθεί για μια ακόμη φορά ο ύποπτος ρόλος της. Η παραπληροφόρηση και ο κιτρινισμός δεν μπορεί να κυκλοφορούν χωρίς καταδίκη.

Να μας πουν, ποιος έδωσε στοιχεία ότι απερρίφθη η ένσταση Μαρίνου ή να αναλάβουν την ευθύνη της επιζήμιας για τον τόπο παραπληροφόρησης.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ