Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΚλειστή η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα και Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου...

Κλειστή η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα και Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου & στα δύο ρεύματα (βίντεο)

Κλειστή η εθνική Αθηνών-Κορίνθου (παλαιά και νέα) από τα Μέγαρα (39ο χιλιόμετρο) μέχρι την Κινέτα (56ο χιλιόμετρο) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας –

Η Τροχαία υποχρεώνει τα αυτοκίνητα σε αναστροφή και στα δύο σημεία- Η φωτιά πέρασε την εθνική οδό – Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων – Γέμισαν καπνούς οι σήραγγες της Ολυμπίας Οδού
Συγκλονιστικές εικόνες έχει καταγράψει η κάμερα ενός οδηγού που περνά από την εθνική οδό στο ύψος της Κινέτας, όπου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι.

Λόγω της πυρκαγιάς, έχουν κλείσει και τα δύο ρεύματα της νέας και της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα από το 39ο χιλιόμετρο στα Μέγαρα έως το 56ο χιλιόμετρο στην Κινέτα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σχηματιστεί ουρά χιλιομέτρων από αυτοκίνητα που δεν μπορούν να ταξιδέψουν μια απόσταση 17 χιλιομέτρων λόγω της πυρκαγιάς. Η Τροχαία υποχρεώνει τα αυτοκίνητα σε αναστροφή, είτε προς Αθήνα, είτε προς Κόρινθο ανάλογα στο σημείο που αυτά βρίσκονται.

Συγκεκριμένα η κυκλοφορία προς Πάτρα έχει κλείσει και από την νέα και από την παλαιά Εθνική. Όσοι πρόλαβαν να περάσουν πριν τα μέτρα της Τροχαίας μεταξύ Κινέτας -Μεγάρων γίνεται αναστροφή μετά τον κόμβο της Κινέτας και γυρίζουν Κόρινθο. Όσοι κινούνται προς Πάτρα κάνουν αναστροφή πριν την πρώτη σήραγγα της Κακιάς Σκάλας.

Πληροφορίες για εγκλωβισμένα αυτοκίνητα δεν επιβεβαιώνονται. Σε επικοινωνία που είχε το protothema.gr με τους υπεύθυνους της Ολυμπίας Οδού μας διαβεβαίωσαν πως κατά μήκος της Ολυμπίας Οδού δεν υπάρχουν εγκλωβισμένα αυτοκίνητα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρχουν στην παλαιά εθνική οδό, όπου ο δρόμος είναι πολύ πιο στενός και βέβαια εκεί είχει διοχετευτεί νωρίτερα όλος ο όγκος των αυτοκινήτων.

Την ίδια ώρα, η φωτιά έχει δημιουργήσει προβλήματα και στις σήραγγες, που έχουν γεμίσει με καπνούς.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ