Τηλεδιάσκεψη του προέδρου της ΚΕΔΕ με προέδρους ΠΕΔ της χώρας, μέσω της νέας εφαρμογής της ΚΕΔΕ

- Advertisement -

Την πρώτη τηλεδιάσκεψη με προέδρους των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων της χώρας πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, εγκαινιάζοντας το νέο Σύστημα Τηλεδιασκέψεων και Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης που εφαρμόζει η ΚΕΔΕ και υλοποίησε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

- Advertisement -

 

Ο κ. Πατούλης συνδέθηκε από τα γραφεία της Ένωσης, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, με τους προέδρους των ΠΕΔ Αττικής Γ. Ιωακειμίδη, Αν. Μακεδονίας και Θράκης Ε. Λαμπάκη, Ηπείρου Ι. Λώλο, Ν. Αιγαίου Φ. Χατζηδιάκο, Ιονίων Νήσων Αλ. Παρίση, Δυτικής Μακεδονίας Γ. Βοσκόπουλο, Δυτικής Ελλάδας Γ. Παπαναστασίου, Κεντρικής Μακεδονίας Λ. Κυρίζογλου και Στερεάς Ελλάδας Λ. Υπερήφανο.

Πρόκειται για μία ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα εκπαίδευσης αιρετών, στελεχών αυτοδιοίκησης και πολιτών σε όποιο σημείο της χώρας και αν βρίσκονται, για προγράμματα, δράσεις και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Αυτοδιοίκηση Α΄ Βαθμού.

Παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης, με απλό και ευέλικτο τρόπο, τηλεδιασκέψεων αιρετών από όλη τη χώρα.

Καλωσορίζοντας τους προέδρους των ΠΕΔ της χώρας, ο κ.Πατούλης υπογράμμισε ότι αυτή η πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ εκτός από εκπαιδευτικό χαρακτήρα έχει στόχο την ενίσχυση της διαδραστικής σχέσης των στελεχών της αυτοδιοίκησης με σύγχρονο και λειτουργικό τρόπο.

«Στόχος μας είναι να καθιερώσουμε την πραγματοποίηση τηλεδιάσκεψης με όλους τους προέδρους ΠΕΔ της χώρας, μία φορά το μήνα προκειμένου να συζητάμε σε ζωντανή σύνδεση όλα τα ζητήματα επικαιρότητας που σχετίζονται με την Αυτοδιοίκηση και να συντονίζεται ένας κοινός βηματισμός για την αντιμετώπιση των προβλημάτων μας» τόνισε και πρόσθεσε πως το θέμα θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ.

 

- Advertisement -