Ξεκίνησε το τριήμερο Τουρνουά Τάβλι Νέας Κίου Αργολίδας …(ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα το 24ο Τουρνουά Τάβλι Νέας Κίου που πραγματοποιείται και με την βοήθεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τάβλι.

- Advertisement -

Αύριο Σάββατο το πρωί αναμενονται συμμετέχοντες στο τουρνουά από τις πιο μακρινές περιοχές. Το ενδιαφέρον είναι αυξημένο φέτος, αφού η προώθηση του τουρνουά ήταν μεγαλύτερη και έγινε σε όλους τους νομούς της Πελοποννήσου, αλλά και στην Αττική.

ΦΩΤΟ:

Το Τουρνουά

Πέρασαν κιόλας περισσότερα από 24 χρόνια από τότε που μια ομάδα ανθρώπων της Νέας Κίου αποφάσισε να οργανώσει την πρώτη συνάντηση φίλων του τάβλι και μάκιστα να κάνει και αγώνα.

 

 

Από τότε η συνάντηση εξελίχθηκε. Με την βοήθεια του “Συλλόγου Απανταχού Κιωτών” και ο αγώνας έγινε τουρνουά, αφού οι συμμετοχές αυξήθηκαν και το ενδιαφέρον μεγάλωσε.

Φτάσαμε πλέον στο 24ο τουρνουά που διεξάγεται αυτό το τριήμερο από 20-22 Ιουλίου 2018. Φίλοι του τάβλι ακόμη και από μακρινές αποστάσεις θα διαγωνιστούν σε δύο σημεία της Νέας Κίου για να κερδίσουν οι πρώτοι έπαθλα και την χαρά του νικητή.

Η φετινή χρονιά είναι μια χρονιά με ακόμη πιο έντονο ενδιαφέρον από πριν, καλύτερη προβολή, μεγαλύτερη οργάνωση. Ο Σύλλογος Φίλων Τάβλι Αργολίδας έχει φροντίσει για αυτό.

Για το τουρνουά μίλησε στην κάμερα του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV ο πρόεδρος του Συλλόγου Απόστολος Κουριώτης, ακούστε τι μας είπε…

 

- Advertisement -